Донбас

15:48
На території приватного сектора навколо місті Сніжне місцеві жителі знаходять снаряди від системи залпового вогню "Смерч", якими обстрілювали місто 13 серпня.
17:49
Російські спецназівці влаштували засідку військовим із батальйону "Айдар" та десантникам у день оголошення перемир'я. Тіла сорока загиблих терористи віддали лише через чотири дні після трагедії. На обмін погодились лише після того, як українські військові ліквідували їхнього снайпера. На його тілі було чимало нацистських татуювань.
12:46
В центрі Слов'янська в одному з ювелірних магазинів стався вибух, в результаті якого постраждали двоє людей. Про це у неділю, 7 вересня, повідомив батальйон «Київ-1» на своїй сторінці у Facebook.
12:32
У неділю, 7 вересня, біля Маріуполя Донецької області російські війська обстріляли з важкої артилерії блокпост батальйону «Азов».
12:23
За повідомленнями жителів, друга ніч в Луганську пройшла спокійно, в місті не були чутні звуки пострілів.
12:26
Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно з протоколом, який був підписаний вчора в Мінську між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ. Про це повідомляє керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.
22:48
Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) припинила злочинну діяльність диверсійно-розвідувальної групи ДНР, яка діяла поблизу селищ Луганське та Олександрівка на Донеччині
23:16
Найбільший обсяг коштів необхідно виділити на відновлення колій - 333,6 млн грн, а також на ремонт контактної мережі та пристроїв електропостачання - 334,1 млн грн.
21:49
Донецька залізниця не має можливості відправляти вантажні вагони більш ніж з 50-ти своїх основних вантажних станцій.
21:41
Бойовики замінували автомобільний міст у населеному пункті Стрільцівка Луганської області.