Статті & Iнтерв'ю

00:39
Відомо, що «Роганська» питна вода є чи не найпопулярнішою серед харківців. 19 січня, в День Хрещення Господнього і в подальші дні, вода продавалася по місту не в звичайному вигляді, а освяченою відповідними церковними інстанціями.
01:17
Одних непокоїть те, що після 55 років дуже важко знайти посильну роботу, інших – те, що після отримання диплому, ніде працевлаштуватися. Крім того, люди не розуміють за якими принципами буде працювати пенсійна система України і на що будуть витрачені заощаджені кошти. Запропонована урядом пенсійна реформа приведе не лише до безробіття, а й до повної руйнації пенсійної системи вцілому, бо добровільно сплачувати внески до цього фонду ніхто не буде.
00:31
В Україні набула поширення практика використання громадян України для безкоштовної найманої праці, тобто фактичної крадіжки або грабежу особистого майна, що класифікуються ст.ст. 185, 186 КК України, як у державному, так і в приватному секторі господарювання, або, можна казати, практика використання рабської праці. Таке положення справ не може не хвилювати вільні профспілки, правозахисників України й інших свідомих громадян, не байдужих до даної проблеми, яка піднімає питання існування людини й основи його життєдіяльності.
18:44
Кінець ХХ ст. позначився крахом двох утопій, що визначали геополітичну ситуацію по Другій світовій війні.
19:43
Творчість Василя Старуна не розуміється ні з першого ні навіть з десятого разу. Його вірші – сюрреалістичні, трансцендентальні. Але спочатку про самого поета. Народився він 13 жовтня 1953 на Луганщині. Автор поетичних книжок таких як «Абетка світла», «Сміх ополонок», «Столітній знак», та багатьох, багатьох інших. Проживає в селі Данилівка Білогорського району на Луганщині. Редактор районної газети «Вісті Біловодщини». Входив до спілки письменників України. Чинний член асоціації українських письменників та літературної групи паліндромістів «Гераклід».
14:09
Істерія навколо Степана Бандери має два джерела пульсації: внутрішнє і зовнішнє. Внутрішнє виплекане спершу польськими, а потому російськими загарбниками, що вичавили українську душу і мутували свідомість українців у відступників та яничарів – за це нація ще довго і жорстко платитиме свою жертву і одна з них – теперішня влада по-радянському виплеканих дегенератів.
16:09
Чи можлива співпраця між ВО «Свобода» та Партією регіонів? Члени партій висловили свою думку щодо взаємної співпраці.
10:45
Мова піде про екологічне законодавство й охорону навколишнього середовища. Уряд Кенії разом із міжнародними природоохоронними організаціями розробив і видав такі постанови, що за кілька років популяція слонів збільшилась від 5 до 12 тисяч. А от в Україні вже зареєстровано законопроект, який дозволяє вести полювання у заповідних територіях.
18:55
Проти жодної іншої ідеології не ведеться така відчайдушна війна як проти ідеології українського націоналізму. Вороги української державності та нації хочуть довести загалу в нашій країні та закордоном лише одне: український націоналізм – це ксенофобська течія, вкрай небезпечна для інших націй.
21:08
Владика Ігор пояснив Євангельську історію та провів паралель між нашим часом та давниною.