9 жовтня 2009

22:11
У ЗМІ з'явилася інформація, що Кабінет міністрів екстрено виділив гроші Запорізькому горелектротрансу після участі частини його співробітників в пікеті, ініційованому в Києві харківським ГЕТом.
17:36
Торги на міжбанківському валютному ринку закрилися в діапазоні 8.2675-8.2960 грн/дол.
22:11
Терпець увірвався. Співробітники харківського «Горелектротранса», що повернулися з Києва, – учасники акції протесту проти невиплати державою компенсації за пільговий проїзд, заразили колег розчаруванням від байдужості Кабміну.
22:11
Фестиваль перукарського мистецтва, який пройде в Харкові, стимулюватимуть майстрів цирюльного мистецтва не стояти на місці, і підтверджувати, що Харків у всьому, навіть в побутовому обслуговуванні, – попереду всієї України.
22:11
«Ми маємо те, що маємо. Оголошений безстроковий страйк співробітників горелектротранспорта», — повідомив начальник Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Євген Водовозов.
15:44
Вранці в п'ятницю, 9 жовтня, в приватній московській клініці помер кримінальний авторитет В’ячеслав Іваньков, відомий під прізвиськом Япончик.
14:56
Мер міста Дімітрово Донецькій області Юрій Анісимов на великій швидкості не впорався з керуванням, вилетів на узбіччя, збив жінку і врізався в дерево.
22:11
Я радий, що чотири українських міста стали асоціативними членами нашої організації і бачать в цьому перспективу, заявив у Харкові голова Представництва Єврокомісії в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.
22:11
Мені дуже приємно, що вже через 4 місяці після ухвалення Харкова в асоціацію Євросітіз в місті проводиться засідання її робочої групи, заявив Харківський міський голова Михайло Добкін, відкриваючи цю нараду.