3 вересня 2013

21:42
Пам'ятну дошку науковцю в Харкові вже встановили, але урочисто її відкрити планували в четвер 5 вересня. До цієї події організатори підготували тематичну прогулянку «Харків Юрія Шевельова» та круглий стіл. Але довелося відкривати дошку близько 21-ї години 3 вересня, бо її… можуть демонтувати.
18:38
Про це повідомив начальник Державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) у Харківській області Олександр Мальцев. Відомство оштрафувало управління магістральних газопроводів «Харківтрансгаз» на 1 млн. грн. за надання недостовірних даних по здачі газопроводу в експлуатацію.
18:06
Зодчі спортивного комплексу мають поки що тільки дозвіл на підготовчі роботи. Про це заявив начальник інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю (ДАБК) у Харківській області Олександр Мальцев.
01:52
Захистити права тих, хто за кермом, запобігти корупції на дорогах і зробити спілкування водіїв з чиновниками та представниками ДАІ конструктивним - такі цілі ставить перед собою громадське об'єднання «ЗОВ», яке активно діє у Дніпропетровську. На відміну від багатьох громадських організацій, ця ініціатива постала «знизу» й реалізується винятково на ентузіазмі людей.
03:00
За ініціативи Громадського комітету та активних жителів Харківщини відбудеться вшанування пам'яті видатного сина Харківщини Юрія Шевельов (Шереха).