6 вересня 2013

20:40
23 вересня в «Боммері» покажуть прем'єру. Мова йдеться про фільм «Депеш Мод» за однойменною книгою Сергія Жадана від режисера Михайла Лук'яненка.
11:59
Незважаючи на те, що ст. 149 Кримінального кодексу України («Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини») передбачає міру покарання від 3 до 15 років позбавлення волі і не дає жодної альтернативи: тільки позбавлення волі, українські суди дозволяють собі вільно трактувати закон і вдаються до крайнього «гуманізму».
15:28
Міжбанківський валютний ринок україни сьогодні, 6 вересня, закрився зростанням курсу долара на півкопійки і зниженням курсу євро майже на 7 копійок. Останній раз долар торгувався на таких рівнях на початку грудня 2012 р.
11:44
Саме східна сусідська держава посідає перше місце в географічному контурі держав, які займаються торгівлею громадян України. Кількісні показники свідчать, що протягом 2011 року потерпілими було визнано 26 людей, семеро було притягнуто до кримінальної відповідальності, характерним у цій варварській ситуації, є переміщення громадян України через державний кордон до Російської Федерації. У 2012 році географія розширюється, і в перелік країн работоргівлі потрапляють: Казахстан, Об'єднані Арабські Емірати та Сейшельські острови.
20:33
Цей вересень буде наповнений приємними несподіванками для тих, хто любить театр. Поряд з прем'єрами місцевих театрів, можна буде побачити дуже цікаві постановки акторів з інших міст. 11 вересня Театр-студія «ЮZ» покаже моновиставу за твором П. Санаєва «Поховайте мене за плінтусом».
10:43
ДТП сталося 5 вересня о 22:15 на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» поблизу населеного пункту Вільхівка у Харківському районі.
10:39
В обмінних пунктах України сьогодні, 5 вересня, подорожчав американський долар – більш ніж на копійку. На ту ж копійку подешевшав євро. Курс російського рубля майже не змінився.
10:38
Міжбанківський валютний ринок відкрився невеликим зростанням долара на продажу.
08:10
На п'ятницю, 6 вересня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро, знизивши курс російського рубля та залишивши курс долара без змін.