12 вересня 2013

20:40
У Харкові знову будуть показувати постановку за творами Леся Подерв'янського. Театр «КРОТ» порадує глядачів виставою для дорослих «Сни Василіси Єгорівни».
20:34
Міжнародний арт-проект «Вікна» стартував у галереї «Мистецтво Слобожанщини» 27 серпня. Свої роботи представили семеро художників з США, Франції, Швеції та України. Авторів об'єднує одна особливість - всі вони закінчували Харківське художнє училище ...
20:00
Харківський історичний музей веде свій родовід від музею Слобідської України імені Григорія Савича Сковороди, створеного в січні 1920 року шляхом реорганізації мережі музейних закладів Харкова. Біля витоків музею Слобідської України стояв видатний вчений, етнограф, історик, громадський діяч, академік Микола Федорович Сумцов.
16:06
Міжбанківський валютний ринок україни сьогодні, 12 вересня, закрився невеликим зростанням євро.
14:20
Харківський «Театр на Жуках» у новому сезону вирішив вдатися до експериментів – освоїти зовсім нові для себе форми. Вперше театральний колектив спробує вирішити задум вистави без літературної канви. Драматургічна основа будуватиметься усіма учасниками постановки.
13:40
Пожежа виникла на шахті «Артема» ДП «Луганськвугілля (м. Артемівськ), на горизонті 600 м.
11:15
Чого зазвичай очікують прихильники євроінтеграції від вступу в ЄС: європейських цінностей у вигляді верховенства закону та соціального захисту чи так званої «ковбаси» - матеріального благополуччя та високої зарплатні?
12:06
У харківських пунктах обміну валют у четвер, 12 вересня, незначно подорожчали євро і російський рубль. Курс долара практично не змінився.
11:54
Міжбанківський валютний ринок відкрився продовженням зростання курсу євро.
09:06
На четвер, 12 вересня, НБУ встановив офіційний курс гривні, підвищивши котирування євро і російського рубля і залишивши курс долара без змін.