13 лютого 2020

17:19
Харківський апеляційний суд зменшив розмір застави Ерванду Алексаняну, підозрюваному у підготовці до умисного знищення або пошкодження майна газовидобувної компанії.
16:48
У селі Хроли Харківської області в ніч на 13 лютого екіпаж патрульної поліції намагався зупинити автомобіль «Subaru», водій якого порушив правила дорожнього руху, а на вимогу про зупинку не реагував.
15:48
Депутат Харківської облради Тетяна Бідняк стала учасницею аварії на вулиці Мироносицькій.
13:07
Регіональним відділенням ДБР проводиться досудове слідство та слідчі дії за фактом перевищення своїх службових повноважень працівниками Національної поліції та прокурорами Харківської області.
12:46
Унікальність та неповторність кожної людини — саме такий лейтмотив Dafi Fashion Days 2020, які пройдуть 20 і 21 березня. Цій темі будуть присвячені одразу два Конкурси DFD, об'єднаних назвою “Схожі, але різні”. А спеціальними гостями модних днів стане популярний R&B-дует “Тамерлан і Альона”.
10:31
На посаду ректора Харківської медичної академії післядипломної освіти претендує колишній керівник академії Олександр Хвисюк, якого звинувачують у багатомільйонних фінансових порушеннях.
09:40
12 лютого о 13:23 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у покинутій будівлі, що наразі не експлуатується, на площа Героїв небесної Сотні навпроти будинку № 30 у Харкові.
09:04
За добу у Харківської області рятувальники 3 рази залучались для допомоги водіям транспортних засобів у зв’язку зі складними погодними умовами.