Харкiв

17:55
Загиблий в результаті вибуху біля Палацу Спорту в Харкові фізик Ігор Толмачов був відомим в Харкові громадським активістом, волонтером, одним з координаторів Євромайдану. Він йшов першим у колоні учасників ходи на честь пам'яті Героїв небесної Сотні 22 лютого. Якраз по них і потрапив основний удар від спрацьовування вибухового пристрою.
17:28
Усіх одинадцять людей, які постраждали під час поминальної ходи на Маршала Жукова, відвезли до лікарень Харкова. Всі потерпілі знаходяться на лікуванні в стаціонарі. Серед тих, кого поранили під час вибуху, троє знаходяться у важкому стані.
16:48
Кількість загиблих в результаті вибуху на ході на честь пам'яті Небесної Сотні в Харкові могло бути набагато більше. За словами начальника облуправління СБУ А. Півовара, на момент спрацьовування вибухового пристрою повз місце вибуху проїздив автомобіль "Газель", що скоротив кількість потерпілих.
15:56
Представники СБУ затримали осіб, які причетні до вибуху в місті Харків 22 лютого. Ця трагедія забрала життя трьох людей. Про це повідав Маркіян Лубківський, радник голови СБУ на сторінці в Фейсбуці.
15:35
У Харкові 22 лютого, в результаті вибуху на ході патріотів України біля Палацу Спорту загинули дві людини, одна з яких відомий активіст Ігор Толмачов. Про це пише з місця подій IT Sector.
17:46
Сьогодні на засновницьких зборах був обраний новий склад Громадської ради при Харківській облдержадміністрації. Як повідомляє кореспондент "Восточного", до нього увійшли 167 людей.
17:07
У Харкові вперше вшанували пам’ять харків’янина – Героя Небесної сотні. У педагогічному ліцеї ( колишній школі №4) 19 лютого відкрили меморіальну експозицію і стенд, присвячені Євгену Котляру.
16:55
20 лютого харків’яни зібралися біля пам’ятника Шевченку, щоб вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні.
13:54
Засновницькі збори Громадської ради при ХОДА призупинили роботу через маніпуляцію з бюлетенями, повідомляє кореспондент сайту "Восточний дозор". Так, при голосуванні за кандидатів на посаду голови і секретаря зборів виявилися декілька десятків зайвих бюлетенів.
13:36
У Будинку культури міліції сьогодні проходять засновницькі збори Громадської ради при ХОДА. Передбачається, що Громадська рада контролюватиме чиновників виконавчої влади і налагоджуватиме їх взаємодію з громадськістю.