Харкiв

14:02
Медики оцінюють стан усіх людей, які постраждали під час вибуху бомби біля Палацу спорту 22 лютого, як задовільний. За словами віце-мера Харкова С.Горбунової-Рубан, усі вісім людей, які залишаються в лікарнях міста, досі потребують нагляду медиків.
12:16
1 березня на площі Свободи пройшло недільне віче, на якому говорили про захист Харкова та права міліції.
23:01
1 березня біля пам’ятника Шевченку пройшла поминальна панахида за російським опозиціонером Борисом Нємцовим, якого нещодавно було вбито в центрі Москви.
23:12
28 лютого в незалежному культурному центрі «Indie» учасники групи «Харківські моняки» розповідали про видатних жінок, рекламу та освіту того часу. І все це – навколо історії Харкова ХІХ – початку ХХ століття.
21:13
28 лютого харків’яни зібралися біля російського консульства, щоб вшанувати пам'ять російського опозиціонера Бориса Нємцова.
20:21
В незалежному культурному центрі «Indie» пройшла відкрита лекція-тренінг Сергія Петрова під назвою «Вікіпедія: від користувача до дописувача».
00:20
Про це пише на своїй сторінці у Фейсбуці координатор ГР від ХОДА Ігор Ісаєнко.
15:24
Під час проведення установчих зборів Громадської ради при Харківській обласній державній адміністрації 21 лютого 2015 року групою учасників зборів було вчинено низку провокацій, які в умовах українського сьогодення можуть трактуватися, як непатріотичні та такі, що направлені на «розгойдування» ситуації у місті Харків та у державі в цілому.
14:10
24 лютого біля харківської Міськради пройшов пікет, на якому активісти вимагали від депутатів визнати Росію країною-агресором.
13:24
Один з учасників ходи на честь героїв Небесної сотні, який після теракту 22 лютого був госпіталізований в лікарню невідкладної допомоги з легкими осколковими пораненнями, виписаний з лікарні.