Харкiв

11:57
У Харкові 8 березня померла відома актриса театру Російської драми імені Пушкіна Антоніна Москаленко. Актриса померла на 96-му році життя, повідомляє сайт театру.
11:44
Представник організації «ДНР» втік від своїх наймачів і розповів працівникам СБУ Харкова про факти вбивства та мародерства. Повідомляє сайт "Інформатор".
19:31
9 березня за участі Громадської варти пройшли урочисті заходи, приурочені до 201-ї річниці Тараса Шевченка.
18:13
9 березня мешканці Харкова зібралися біля пам’ятника Шевченку, щоб відзначити 201-ий ювілей Кобзаря.
17:17
Візитна картка Харкова - Великий Слобожанський ярмарок - може повернутися на площу Свободи. Про це в програмі "Об'єктив-позиція" заявила Світлана Калачова, начальник відділу розвитку внутрішньої торгівлі ХОДА.
16:33
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков завірив, що найближчим часом слідство встановить організаторів вибуху автомобіля комбата "Слобожанщини" Андрія Янголенка, і вони будуть покарані.
15:44
У Харкові провели захід на честь Дня народження Великого митця слова - Тараса Шевченка. Чимало городян завітало до монумента поета. Присутні поклали квіти і читають вірші поета.
12:29
Харківські правоохоронці затримали 74-річного чоловіка, який управляв автомобілем "Фольксваген-пасат" з фальшивим документами. Машину зупинили для перевірки на перехресті вулиць Шевченка і Матюшенка, повідомляють в прес-службі МВС області.
11:31
Командира батальйону "Слобожанщина" Андрія Янголенка перевели з реанімації у відділення політравми. Його дружина Інна Янголенко залишається в реанімації, вона, як і раніше, без свідомості.
19:50
У Харкові на площі Свободи відбулася церемонія передача позашляховиків, куплених і відремонтованих на кошти волонтерів, роті патрульної служби міліції особливого призначення «Східний корпус».