Харкiв

17:28
У Харкові промишляє група, яка здійснює шахрайські операції і грабує багато людей. Зараз з’явилася нова схема обкрадань. «Є так званий сайт OLX, на якому люди будь-що продають та купують, в тому числі і я», - розповідає людина, яка постраждала від злочинців.
12:51
11 січня на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче, де були обговорені перемоги та подальші перспективи харківського Євромайдану.
17:52
Цього разу черга підійшла і в село Башилівка (Близнюківський район). Таку новину повідав Олексій Миргородський, заступник голови ХОО ВО «Свобода». Передає сайт «Інформатор».
17:06
Харківські правоохоронці розшукують злочинця. Злочинцю 21 рік. Звуть його Максат Халлієв. Він скоїв злочин, вбив людину. Стаття 121, частина друга ККУ. Вбивця зараз ховається від представників правоохоронних органів.
16:09
Їх нещодавно евакуювали. По це повідала Арлета Бойке, польський журналіст, в ефірі телеканалу «112». Погані погодні умови заважали під час пересування та евакуюванні людей, розповіла журналістка.
14:06
Він установлював неліцензійні Windows. За це йому суд виніс вирок: один рік виправних робіт з відрахуванням 10% заробітку. Таку новину повідав сайт «Подробиці».
10:09
10 січня біля пам’ятника Шевченку відбулася акція солідарності, приводом до якої стали трагічні події у Франції.
21:32
8 січня в незалежному культурному центрі «Indie» пройшла відкрита лекція доцента ХНУ імені В.Н. Каразіна Андрія Домановського під назвою «Візантійський таксис».
18:41
Їх звільнили через те, що вони відмовилися їхати в зону АТО. Про це повідав Ігор Балута, губернатор області, розповідаючи про настрої силовиків у момент Євромайдану і на початку операції АТО.
18:35
Йдеться про завод "Турбоатом". Саме це підприємство закінчило роботу над оснащенням для ГЕС російського Новосибірська.