Харкiв

17:30
Йдеться про період з тридцять першого грудня по п'яте січня. Саме у цей святковий проміжок загинули 3 людини.
17:21
Історія зі зняттям пам'ятної дошки Юрієві Шевельову, українському філологові, має продовження. Активісти Харкова більше року працювали над тим, щоб рішення про знесення дошки міськрадою визнали незаконним. І ось, Харківський апеляційний адміністративний суд ухвалив рішення на користь захисників Шевельова.
17:07
Десь бурульки, а десь величезні брили льоду. Після того, як в Харкові почалася після морозів відлига, на багатьох будинках по вулицях міста з'явилися безліч "крижаних загроз". На вулиці Радянській, наприклад, бурульки досягають одного метра.
16:51
«Через двадцять років після розпаду СРСР історики назвуть важливу причину краху Радянської імперії – націоналізм союзних республік. Він був завжди! Ще в часи Леніна патріоти з околиць замислювалися про незалежність. Деякі не лише мріяли, але і брали в руки зброю. Не обираючи між засланням і смертю, між Сталіним та Гітлером. Дивіться. Дуже скоро. Фільм-розслідування від Ігоря Піддубного «Степан Бандера. Україна між червоним та чорним».
19:15
У місті новорічні свята не обійшлися без вибухів і пожеж. Другого січня горіло кафе "Нью Хата" в парку Шевченко. І не лише.
18:56
З харківського аеропорту в західну частину країни літає новий авіарейс. Вильоти почалися з двадцять шостого грудня дві тисячі чотирнадцятого року.
18:46
Експерти зі служби з надзвичайних ситуацій припускають, що причиною пожежі в кафе у саду Шевченка було витікання газу.
21:32
За останньою інформацією відомо, що в кав’ярні постраждали троє людей. Двоє відвідувачів, чоловіків, обійшлися невеликими травмами, а сорокашестирічну працівницю кафе відвезли з опіками до лікарні.
19:57
З’явилися дані про те, що під час загоряння в кафе «Нью Хата» постраждала жінка-працівниця закладу. В неї сильні опіки, її відвезли в медзаклад. Відвідувачі закладу облишили кафе ще до приїзду профільної служби.
18:51
Для внутрішніх переселенців з Донецької та Луганської областей представники польського центру міжнародної допомоги разом МІСом зробили ремонт табору.