Харкiв

20:38
Інформація представників обласної прокуратури про присвоєння майна посадовцями підприємства буде спростована в суді. Повідомляє сайт «Стройобзор».
19:43
19 грудня, в День святого Миколая, до військової частини в Башкирівці (Чугуївський район) завітала команда харківських музикантів і волонтерів.
19:37
Модульні будинки збираються передати на утримання місту. Мова йде про будинки для біженців, які приїхали з Донецької та Луганської областей. Повідомляє сайт «Харків. Коментарі».
18:53
Головний диригент та директор симфонічного оркестру «Віртуози Слобожанщини» Тарас Куценко розповів про плани оркестру на наступний рік.
20:39
Мешканці міста, які активно проявляють свою проукраїнську позицію, почали отримувати листи з символікою «Харківських партизан». В кожному - листівка із погрозами. Як повідомляє МедіаПорт, слідчі управління СБУ в Харківській області про ці факти знають і наразі перевіряють інформацію.
20:08
17 грудня в приміщенні харківського Держпрому відбулося перше засідання новоствореної Громадської ради.
22:20
16 грудня в приміщенні харківського ХАТОБу відбулася обласна звітна конференція ВО «Свободи», на якій виступив її лідер Олег Тягнибок.
11:44
15 грудня біля Державної податкової адміністрації відбувся пікет. В ньому взяли участь представники громадської спілки «Народний вирок» та учасники харківського Євромайдану.
20:10
М’ясокомбінат у Куп’янську відновив роботу. Про це повідомив мер Куп’янська Володимир Демченко. Повідомляє сайт Статус кво.
19:53
На благодійному заході розіграли двадцять сім лотів, двадцять шість з них харківські художники заявили початково, а двадцять сьомий став сюрпризом, ним виявився парашут від збитого російського безпілотника.