Харкiв

13:16
28 грудня в Харкові на площі Свободи відбулося традиційне недільне віче.
12:48
Уже другий день на майдані Свободи в Харкові можна поковзатися. Завдовжки ковзанка – 54 м, завширшки -22м. Веселий атракціон діятиме до початку першого місяця весни. Одне катання триває сорок хвилин, усього на день планують до п’ятнадцяти сеансів з дев’ятої години ранку.
18:43
38-річний журналіст, блогер з Харкова Роман Черемський вирушав на Донбас робити репортаж і 4 місяці просидів у полоні. Романа Черемського в рідному місті знають як українського активіста і журналіста - писав він для газети "Український простір" і інших видань. 16 серпня чоловік разом з правозахисником з Черкас і знімальною группою телеканалу "112" вирушав до зони АТО.
18:18
Перше засідання по суті у справі колишніх тюремників, які опікали Тимошенко на момент її перебування в Качанівській колонії, почалося за відсутності самої потерпілої. Її представник повідомив до суду, що тепер уже депутат Верховної ради, зважаючи на зайнятість, не може бути присутнім на засіданнях. Повідомляє сайт "Главное".
16:28
Поїзд #082П сполученням "Сімферополь-Харків", який вирушав в суботу з Криму на материк, сьогодні вранці приїхав до Харкова та запізнився на півгодини.
02:16
27 грудня в незалежному культурному центрі «Indie» відбулася прес-конференція, присвячена грузинському досвіду по роботі з внутрішньо переміщеними особами.
21:58
У суботу звільнили з угруповання «ЛНР» Романа Черемського, журналіста часопису «Український простір». Про це повідав його рідний брат Кость Черемський. Інформує сайт «Радіо Свобода».
20:11
Уже другий день поспіль з харківського аеропорту вилітають рейси в Івано-Франківськ. Політи здійснюються кожного понеділка та щоп’ятниці на авіалайнерах "Embraer 145″.
19:21
АК "Харківобленерго" розмістила графік можливих відключень електрики. Світла не буде в Харкові з 1 по 31 січня. Його вимикатимуть по годинах в різних районах міста за окремим графіком.
18:52
Такі рейди проводять представники Харківської обласної міліції разом з СБУ та піротехніками. Про це повідав Дмитро Акулов, співробітник профільної служби. Повідомляє сайт "Укрінформ".