Харкiв

08:44
Сьогодні книга «Біля витоків Незалежності» потрапила до Харкова. Презентація відбулась в приміщенні Харківського осередку Народного Руху України за участі Молодіжного Руху Києва.
14:15
Уже повністю завершено гіпсовий макет фігури і постаменту. Сам же пам’ятник має бути зробленим із граніту.
16:59
Після підписання Президентом нового мовного закону на Харківському майдані почали збиратися люди. Сьогодні відбувся мітинг проти розколу України за мовною ознакою. До голодування Івана Зозулі ставляться по-різному.
16:46
У місті Харкові під загрозою зникнення опинилися тисячі дерев. У першу чергу мова йде про клени і липи. До фактору посушливого літа ще додається асфальтування та укладання плитки на критично близькій відстані до стовбурів дерев.
23:15
Усе грандіозне, що Ти можеш зробити, починається зараз.
04:09
На Майдан Свободи приходять харківські письменники, поети, музиканти і небайдужі до політичної ситуації в Україні люди.
15:11
Cьогодні підприємці пікетували Харківську міську раду з вимогою не проводити реконструкцію Центрального ринку до закінчення терміну оренди торгових місць.
18:06
Лісгосп саботує роботу національного парку на Харківщині, а тим часом у замовних статтях критикує дирекцію нацпарку. Екологи називають директора лісгоспу "лісорубом" і відправили його висловлювання на експертизу до Прокуратури.
16:47
«У нас горить сміттєве звалище»,- повідомила колишній міський голова м. Люботин Ніна Ісаєнко. Після цього член екологічної групи від ВО «Батьківщина» Юлія Юдіна разом з депутатом Харківської обласної ради Іваном Варченком та головою Харківської партійної організації «Зелена Планета» Анною Гуляєвою виїхали на місце подій.
03:11
Апеляційний суд Харківської області продовжив термін утримування під вартою ідеологічного референта Всеукраїнської громадської організації "Патріот України" Олега Однороженка на два місяці