Харкiв

19:23
Під час презентації автор книги поділився своїм баченням сутності національної ідеї, національної мрії та проблем, які стоять на шляху розвитку України. Водночас, було означено основні цінності, на яких розвиватиметься Україна в найближчі 20-50 років, а також визначено вектори суспільних та державних трансформацій, через які Україні доведеться пройти.
16:12
Історик, член Братства Апостола Андрія Первозваного Української Автокефальної Православної Церкви Вячеслав Труш збирав спогади політичних в’язнів, які після відбуття заслань і ув’язнень опинились на Харківщині.
11:17
Більше двох років знадобилося мешканцям селища Пісочин, що об'єдналися разом з ГО «Альтернатива» та ХОГО «Зелений фронт», аби запобігти будівництву десятиповерхового будинку в урочищі «Рижовський парк».
11:29
До сторіччя з Дня народження Олекси Гірника відбулась презентація книги «Спалився за Україну» та перегляд документального фільму «Про що 20 років мовчало КДБ і чому спалився Олекса Гірник» про героїчний подвиг борця за українську мову, який спалив себе на Чернечій горі у Каневі.
10:15
Відкриття урочистої академії розпочалося з освячення нового приміщення церковної трапезної, яке здійснив настоятель Свято-Дмитрівського храму Української Автокефальної православної Церкви протоієрей Віталій Зубак.
01:39
Учасники зборів вирішили розпочати організацію і проведення місцевого референдуму з питань припинення роботи Харківського коксового заводу та підприємства з виробництва мінеральної вати «Термолайф».
09:32
Про це та інше «Справжній варті» повідомила лідер громадянського руху Екоцид.net Олена Решетько. Збори відбудуться сьогодні, о 17.00 за адресою: м. Харків, вул. Жовтневої революції, 108 у внутрішньому дворі будинку.
09:27
Представники Харківського осередку партії «Наша Україна» біля станцій метро «Університет» та «Радянська» поставили два намети для збору підписів за українську мову, як єдину державну.
10:47
Учасники акції протесту вимагали ініціювати відкритий та прозорий конкурс на заміщення посади директора Національного природного парку (НПП) «Гомільшанські ліси», не допустити на посаду директора депутата Зміївської райради Сєвєріна І. О. та підпорядкувати НПП «Гомільшанські ліси Міністерству екології та природних ресурсів України.
21:51
Панахиду за спокій душі поета, духовного провідника українського народу Тараса Шевченка відправив настоятель Свято-Дмитрівського храму Української Автокефальної Православної Церкви протоієрей Віталій Зубак.