Харкiв

18:10
Учасники акції протесту вимагали негайного звільнення всіх незаконно госпіталізованих людей та належного людяного поводження з хворими.
14:01
Фестиваль традиційного фольклорно-обрядового мистецтва «Покуть» відбудеться 27 квітня (початок о 13:00) у парку «Юність» по вул. Полтавський шлях, 196.
09:36
Ближчим часом «Комітет громадянської справедливості» планує створити інтернет-сторінку для розміщення об’єктивної інформації, зокрема, новин. Разом з цим громадянський рух вкотре ініціює присвоєння Харкову статусу «Місто військової слави».
08:28
У короткому телефонному повідомленні йшлося про те, що його затримали співробітники міліції. Подробиці з’ясовували на місці подій.
21:13
Наприкінці квітня у Харкові відбудеться Друга українська Вікіконференція. Це — форум дописувачів, користувачів та всіх людей, зацікавлених у розвитку сайту "Вікіпедія" (найвідомішого з вікі-проектів міжнародного фонду «Вікімедіа»). Традиційно Вікіконференція – це місце зустрічі вікіпедистів і шанувальників Вікіпедії, де можна почути багато цікавого про найпопулярнішу інтернет-енциклопедію світу і поділитися власним досвідом.
12:40
26-27 квітня в приміщенні Харківського національного академічного театру опери та балету ім. М.В. Лисенко (м. Харків, вул. Сумська, 25) відбудеться ІІІ виставка «Харківське туристичне бієнале».
23:44
Моніторинг злочинів на ґрунті ненависті, проведений Харківською правозахисною групою разом з партнерами за проектом німецького фонду «Пам'ять, відповідальність і майбутнє», довів, що жертвами цих злочинів у першу чергу є іноземці та громадяни України з «неєвропейською зовнішністю», іудеї, представники сексуальних меншин, наркозалежні тощо.
22:20
По обидва боки алеї тепер стоять самі стовбури, які вже не дадуть затінку і належної їм частини кисню. Повне зрізання крони дерев часто пояснюють загрозою падіння товстих гілок на дроти електропередач. Але в даному випадку поряд з покаліченими деревами стоять лише ліхтарі.
20:40
Представники громадського руху «Спільна справа» та небайдужі мешканці міста вимагають негайного припинити знущання з підопічних Харківської обласної психіатричної лікарні № 3 та відпустити на волю всіх тих, кого незаконно утримують у цьому закладі.
21:16
Вчора ввечері Олексієві Грущенкові вдалося зателефонувати друзям. Надавати хоч якусь допомогу потерпілому вкрай складно. Бачитися з друзями лікарі забороняють. Усі передачі ретельно перевіряються, листи передавати не дозволяють.