Харкiв

14:21
5-8 квітня відбулося стажування громадських активістів Харківщини у громадських організаціях Рахівського району Закарпатської області. Захід організувала Золочівська районна громадська організація “Слобожанські оселі” спільно з БФ “Карпатське агентство регіонального розвитку” за підтримки програм “Схід-Схід: партнерство без кордонів” і “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження”.
23:43
Студентам пропонують альтернативу: замість реферату або пропущеного практичного заняття, написати одну статтю до Вікіпедії.
17:49
Дорослі дерева давали затінок і чисте повітря мешканцям будинків №34 та №32, що розташовані по проспекту Людвіга Свободи. Після виклику міліції невідомі особи залишили напиляні стовбури і втекли.
16:12
В Україні минулого року було видано 22 тис. найменувань книг, загальним накладом понад 40 млн. екземплярів. У Харківській області - понад 3,5 тис. найменувань книг, загальним накладом понад 12 млн. примірників.
10:16
Цього разу мешканці Харкова вимагають «Жилкомсервіс» враховувати не лише справність ліфтів, стан дахів і підвалів, а й наявність дерев на прибудинкових територіях.
01:02
Місцеві мешканці намагалися дізнатися хто і навіщо вирубує дерева, після чого почалися спроби почати бійку. Цього разу все обійшлося штовханиною і лайкою. Міліція на місце подій приїхала після втечі правопорушників.
08:54
Для учнів Лозівського ліцею № 4 працівники Лозівського міського відділу міліції влаштували день відкритий дверей.
11:49
Заява Української Народної Партії з приводу незаконного засудження екс-мера м. Карлівка Полтавської області Сергія Яковенка.
08:07
У лозівчанина Сергія Чижа друга група інвалідності. Чоловік не працює, живе на мінімальну пенсію. Він розповідає, що прописаний у трикімнатній квартирі, однак туди його не пускають через сімейні сварки.
23:02
Сьогодні виповнилося 59 років від Дня народження відомої української співачки в еміграції Квітки Цісик.