Харкiв

20:07
У Спілці української молоді (СУМ) повідомили про сплюндрування першого в Україні пам'ятного хреста жертвам голодомору встановленого в Харкові в 1989 році.
17:33
Тетяна Нуянзіна, що проживає в селі Іванчуківка Ізюмського району Харківської області звернулась за захистом до Харківської обласної прокуратури та громадськості.
00:39
29 квітня харків'яни будуть впорядковувати свій улюблений Саржин яр. Всіх добровольців запрошують до старої алеї, занедбаної з початком будівництва станції метро - вона тягнулась від перехрестя проспекту Леніна та вулиці Отакара Яроша вниз, до джерела.
14:24
Медична комісія Харківської обласної психіатричної лікарні № 3, куди силоміць було запроторено Олексія Грущенка, визнала кобзаря здоровим і вже сьогодні його відпустили додому.
13:35
Автори фото і текстових матеріалів Вікпедії тепер зможуть стати відомими особистостями. Але за бажанням кожен автор може залишатися анонімним. Ще однією новинкою є те, що студени Харківськго національного університету ім. Каразіна замість рефератів зможуть писати матеріали до Вікіпедії, які будуть оцінюватись викладачами вишу.
01:08
Поштовхом до акції протесту стало 12 квітня поточного року, коли Верховною Радою України було ухвалено Закон про дозвіл на приватизацію 14 теплоелектроцентралей, дві з яких розташовано в Харківській області. Свободівці вимагали від місцевих чиновників не проводити приватизацію стратегічних підприємств ТЕЦ-5 і ТЕЦ-2.
23:58
Під час робочої зустрічі члени «Зеленого фронту» разом із членами делегації відвідали Лісопарк, зафіксували місця вирубок дерев та нелегальний кар’єр з видобутку піску у Жихарі (околиці Харкова).
23:23
На зборах координаційної ради «Зелений фронт» створив декілька робочих груп і прозвітував про роботу організації за останній тиждень.
10:04
У центрі Харкова, на Бурсацькому спуску, встановлять пам'ятник кошовому отаману Запорозького війська Івану Сірку. Розмістити його планують поряд з Історичним музеєм, біля підпірних стін, які символізують фортецю. Цей проект вже затвердила архітектурно-містобудівна рада.
21:36
Звільнені працівники вимагали погасити заборгованість, починаючи з вересня минулого року, а ті, що продовжують працювати у цій системі, вимагали сплатити всі необхідні внески до Пенсійного фонду.