Харкiв

16:06
Як повідомлялось раніше, доки син їздив на лікування, аферисти 3 місяці катували його стареньких батьків і забрали квартиру. Потім, єдиний нащадок квартири зник безвісти, його матір примусово запроторили до психлікарні, батько, не доживши до цих подій, помер від фізичних катувань шахраїв.
14:58
Пікетування Харківської облдержадміністрації захисники тварин намагалися провести напроти спеціального прозорого павільйону, де зараз встановлено Кубок Чемпіонату Європи з футболу. В акцію втрутились працівники міліції.
11:51
В рамках акції "Українська книга учням Східної України" харківські активісти ГІ «Оновлення країни» подарували книжки патріотичного напрямку Мерефянській загальноосвітній школі № 5 (ліцею).
12:00
Сланцевий газ на Олеському та Юзівському родовищах Україна видобуватиме разом з американською компанією "Shevron" та нідерландською "Royal Dutch Shell". За результатами тендеру вони обійшли італійську команію "Eni", американську "Exxon Mobil" та російську "TNK-BP" (варто зазначити, що "національна" належність таких компаній вельми умовна, наприклад значна частина акцій "Shell" належить Катару).
16:37
Протягом січня-квітня цього року число пасажирів аеропорту «Харків» збільшилось на 37 % (до 105 тис. осіб).
14:17
Телерадіокомпанія "Черноморская" почала трансляцію новин опозиційної харківської телекомпанії "АТН" на території Криму, а також Києва та низки інших міст України.
21:29
Обвал правої стіни старого будинку, розташованого по вулиці Жовтневої Революції, 5 трапився вчора (8 травня) десь о 22.30. Коли стіна почала обвалюватися на вулиці зчинився галас. Мешканець сусіднього будинку відчинив двері, вибіг на вулицю і його засипало уламками.
13:11
«Я ігнорую московський маразм «9 травня». Я шаную ветеранів УПА. Дяка їм за боротьбу, за незалежність України! Натисни «мені подобається» і розповісти друзям» - такі «пости» ширилися соціальними мережами напередодні 67-ї річниці Перемоги.
08:01
Анекдот: бейсбол в Україні як спорт, не прижився, а попит на бейсбольні бити все зростає.
11:12
Олена Решетько займається проблемами екології, зокрема, викидами Харківського коксового заводу та чинить опір проти вирубки зелених насаджень. Тепер з її пенсії щомісяця вираховують по 555 гривень. Жінка 6 днів відходила в Пенсійний фонд Харківської області, але змістовного пояснення так і не отримала.