Харкiв

11:15
Мешканці багатоповерхівок не одразу можуть збагнути, де братимуть воду, коли її не буде у крані. Рятуватиме приватний сектор, кажуть люди, там майже у кожному дворі є колодязі або свердловини. Однак і ті почали міліти.
11:56
Забруднені хімічними речовинами та пальмовим маслом стоки з молочного заводу заважають жити бактеріям, які чистять воду, каже головний інженер-технолог станції біологічного очищення «Лозоваводоканалу» Марина Козлова.
22:22
У новенькому п'ятизірковому готелі «Kharkiv Palace» 19 травня відбувся міжнародний благодійний бал «Коли здійснюються мрії» для допомоги знедоленим дітям.
02:04
В рамках візиту до Харкова Блаженніший Святослав Шевчук також мав зустрічі з представниками обласної держадміністрації та міської ради, Службу Божу в Покотилівському монастирі та Харківській парафії.
23:57
В рамках зустрічі відбулась презентація останньої праці Дмитра Яроша «Слово до побратимів: минуле, сучасне, майбутнє…» та живе спілкування з прихильниками і членами ВО «Тризуб».
11:44
18 травня "Зелений фронт" здійснив першу з низки акцій, направлених на порятунок Національного природного парку "Гомільшанські ліси". Ми почали з відвідання начальника Харківського обласного управління лісового та мисливського господарства Сергія Мусієнка.
00:16
21 травня о 11-00 екологи і туристи прийдуть до Державної агенції лісових ресурсів (Київ, вул. Шота Руставелі, 9-a), яка планує знищення Національного природного парку «Гомольшанські ліси» в Зміївському районі Харківщини з оригінальною акцією протесту.
04:07
Сергій Василюк присвятив свій концерт вечору пам’яті видатних українських діячів – громадського діяча і бандуриста Гната Хоткевича, українського мовознавця Юрія Шевельова та композитора Сергія Марткевича.
01:55
Орджонікідзевський районний суд міста Харкова постановив закрити кримінальну справу по факту вибивства, знищити всі речові докази, які зберігалися в камері схову Ордонікідзевського райвідділку міліції та зняти підписку про невиїзд з двох вбивць, які визнали скоєння цього тяжкого злочину.
23:56
Мешканці прилеглих вулиць до Харківського коксового заводу вирішили боротися за право на екологічну безпеку разом. Сьогодні відбулись перші збори громадянського руху Екоцид.net, які вела очільниця екологічного громадянського спротиву в мікрорайоні заводу Шевченка Олена Решетько.