Харкiв

22:32
Представники понад 10 областей України заявили про початок формування територіальних громад і загонів самооборони.
12:36
19 лютого автолюбителі змагалися на засніженій трасі. Офіційно це назвали навчально-тренувальними зборами. Назву закодували, але перегони все одно провели. Через нещасний випадок у Харкові, коли під час трекових перегонів постраждали дві жінки, лозівське автошоу довелося перейменувати.
08:11
У понеділок, 20 лютого, відбулась презентація п'яти піар-стратегій учасників школи ФРІ (Фундації регіональних ініціатив) під назвою «Новорічний PRяник». «Учні» зібрались у кав'ярні «Золотий дукат», щоб обмінятись враженнями від проекту та продемонструвати свої здібності й набуті знання.
23:47
21 лютого відновились рубки на просп. Московський. Тепер - навпроти парку ім. Артема. Мешканців міста обурює той факт, що більшість знесених дерев - це здорові липи віком близько 30 років.
17:47
Сьогодні, 22 лютого 2012 року, головами обласних організацій Української Народної Партії (Василь Третецький), Конгресу Українських Націоналістів (Богдан Дяків), "Нашої України" (Ярослав Ющенко) була підписана Заява про створення координаційної ради.
13:07
20 лютого Обласним туристсько-інформаційним центром був проведений відбір сувенірної продукції майстрів Харківщини для Обласної сувенірної лавки.
09:52
У харківській книгарні «Є» 18 лютого прихильники гурту ТНМК мали можливість поставити будь-які запитання Олегові Михайлюті, хоча вечір був тематичний: обговорювали медіа. Крім того, з’ясували, що «Шустер Live» - це весело, а на Україну чекає, за словами музиканта, інформаційна революція.
15:25
17 лютого до Харкова завітали учасники всеукраїнського руху «Чесно», серед яких журналіст Вахтанг Кіпіані та громадський активіст Євген Золотарьов із «Холодноярської ініціативи» та ін. Вони презентували розпочатий рівно за рік до виборів, 29 жовтня 2011 року, проект за «очищення» парламенту, зустрілися з представниками громадських організацій та провели мозковий штурм.
19:07
Харківська обласна федерація шахів зверталася з цього питання до голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна, прем’єр міністра України Миколи Азарова і багатьох інших чиновників. Повернути приміщення обласному шахово-шашковому клубу, навіть, не обіцяють.
10:09
Харків'янка звинувачує міліціонерів у фальшуванні справи проти неї з метою вимагання грошей, свою невинуватість вона доводила 2,5 роки і суд, врешті решт підтвердив її правоту.