Харкiв

11:12
12 січня 2012 року відбулася позачергова сесія Лозівської міської ради. Серед інших, на сесії було розглянуте питання - «Про врегулювання питань справляння податків на території м. Лозова відповідно до норм Податкового кодексу України в новій редакції». Саме його розгляд і призвів до «гострої дискусії» серед представників місцевого депутатського корпусу.
16:41
Нижче наведено повністю та без змін повідомлення з "Живого Журналу" відомої української блогерки Олени Білозерської. Кидається в око дивна обставина - чому це співробітники Служби безпеки затриману людину доправляють до міліції? Міліціонери не спроможні виконати таку роботу?
16:25
Посівання на Старий Новий рік – це традиція, якої і досі дотримуються люди. Зазвичай посівають зерном у будинках і квартирах. Вважається, що це принесе добробут і щастя у сім’ю. Ми вирішила масштабно та з фантазією підійти до такої традиції, тому вийшли посівати місто. Причому сіяли-віяли не лише зерном.
23:48
Зодягнені в українські національні костюми щедрівники привітали з Новим роком і викладачів, які зараз напружено приймають іспити, і студентів.
16:40
За останні півтора роки в Харкові утворено 40 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Десять з них харків'яни організували самостійно, ще 30 виникли за підтримки Громадської ради комітетів самоорганізації населення в Харкові.
00:28
На зустрічі з цими людьми прийшли представники різних релігійних конфесій і саме такому колі відбулася презентація книги Даніела Дойчландера «Богослов’я Хреста».
12:26
До травня 2012 року всі старі покажчики у "Харківському метрополітені" будуть замінені на нові світлодіодні. Відповідні роботи почалися ще два місяці тому. За проектом підлягають заміні покажчики на всіх станціях та у переходах між ними.
20:30
Прокуратурою області проведено перевірку за зверненням Харківської облдержадміністрації від 3 січня 2012 року щодо протиправних дій колишнього голови облдержадміністрації при підписанні та видачі державних актів на право власності на земельні ділянки одному з товариств з обмеженою відповідальністю.
18:45
Коли буде поновлено зв'язок, поки що невідомо. Чиновники цим не переймаються. Кошти вже зібрано, але ніхто не дає рахунку, тому мешканці Харкова не можуть оплатити борг для такого необхідного місту телефону.
12:51
Нове газове непорозуміння. Цього разу — між Лозівською філією “Харківгазу” та мешканцями приватного сектору. Люди отримують рахунки за блакитне паливо, яке не використовують.