Харкiв

14:06
Завтра у Харкові через візит Президента України Віктора Януковича буде частково обмежений рух автомобільного транспорту в центральній частині міста.
14:14
Уже декілька років з полів поблизу селищ Пісочин та Коротич вивозять чорнозем. Зауважимо, крадіжки чорнозему є новим видом екологічних злочинів, що поширився Україною, як епідемія заразної хвороби, знищуючи унікальні, безцінні українські чорноземи, завдаючи непоправної шкоди сільськогосподарським угіддям.
14:48
Незаперечною гордістю селища є зразковий дитячий театр «Чудеса в решеті», створений ще в 1994 р. при Пісочинському колегіумі. Увесь цей час незмінним керівником театру є тендітна жінка – Наталія Миколаївна Устинова, яка завдяки своєму великому таланту, педагогічній майстерності, працелюбності уже більше ніж півтора десятки років через прилучення до світу прекрасного навчає дітей любити, вірити, творити.
16:50
Новонароджена дівчинка померла 1 грудня в пологовому відділенні Лозівської центральної районної лікарні.
13:29
7 грудня 2011 р. у Харківському літературному музеї відбулась зустріч архиєпископа Ігоря Ісіченка з читачами його нового підручника «Історія української літератури: Епоха Бароко (XVII-XVIII ст.)», котрий нещодавно вийшов у львівському видавництві «Святогорець».
19:57
Харківське державне підприємство ДП "Завод ім.Малишева" налагоджує серійне виробництво нових двигунів серії 3ТД для бронетехніки. Про це повідомив журналістам головний конструктор Казенного підприємства "Харківське конструкторське бюро з двигунобудування" (ХКБД) Сергій Альохін. За його словами, спеціально для заводу ім.Малишева двигуни розробляє ХКБД.
18:38
День Збройних Сил України… Потроху він витісняє звичне для багатьох 23 лютого. І на підтвердження цього Харківська обласна громадська організація козацтва та офіцерів запасу «Наша Воля» 6 грудня в стінах ГО «Поступ» провела урочисте святкування. До заходу долучились і представники ГІ «Оновлення країни».
18:00
Жителі села Шатівка Лозівського району Харківщини виступили проти місцевого "мажора" - Андрія Обори, керівника фірми ВАТ "БОТ і К". За його хуліганські вчинки селяни колективно поскаржились до районного відділу міліції.
14:50
Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 28 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ароф» на розробку робочого проекту на будівництво сімейного розважального центру по вул. Сумській, 81 у Харкові.
12:19
У самостійне плавання місто відправило вже 6 об’єднань співвласників багатоповерхівок. Обіцяний від лозівської влади капітальний ремонт у цьому році отримає лише один будинок. Інші ОСББ комунальники планують доремонтувати у наступному році.