Харкiв

17:05
Правоохоронці вилучили 9 гральних автоматів та близько 2 тисяч гривень. Крім співробітників, в ігровому салоні затримали декількох клієнтів
15:26
2012 рік стане вирішальним для Лозівського арсеналу. 5 січня про це повідомив директор департаменту Управління рятувальними силами України, генерал Григорій Марченко. Він приїхав до військової частини А0829 у складі контрольної групи МНС, щоб перевірити, наскільки якісно очищують технічну територію.
14:49
Під стінами Качанівської колонії у Харкові, де перебуває екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, планується встановити намет - громадську приймальню народного депутата. Про це повідомляє прес-служба Київської міської організації партії «Батьківщина» з посиланням на керівника організації Юрія Одарченка.
15:37
Останні роботи закінчували майже на очах у публіки, що зібралась на свято. На відкриття приїхали голова облради Сергій Чернов, начальник Південної залізниці Віктор Остапчук та народний депутат Сергій Гусаров. Їх зустрічали керівники міста та району.
13:19
Напад на 52-річну жінку трапився 2 січня 2012 року. Вона йшла на роботу через парк, що розташований в районі ХТЗ. Маніяк підбіг ззаду, різко повалив свою жертву на землю і почав душити.
10:48
Андрія Білецького вже близько тижня утримують в одному з ізоляторів тимчасового тримання (ІТТ) міста Харкова. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.
13:57
Напередодні новорічних та різдвяних свят «Арена Львів» стала справжнім подарунком для дітей з різних куточків України. Харківські школярі подолали тисячу кілометрів, щоб побачити чарівне місто Лева.
17:40
Служіння почалось о 17.00 і тривало до 5 ранку. Крім Святої Літургії відбулась оздоровча молитва і свята година. З 22.00 до 23.00 парафіяни молилися до ран Христових і вимолювали прощення гріхів.
17:02
Сьогодні Харківська організація ВО "Свобода" пікетувала будівлю міської ради, де відбувалась остання цього року сесія. Пікетувальники наголосили на тому, що долю злощасного котловану на вул. Пушкінській, 2 мають вирішити харків'яни на загальноміському референдумі.
15:39
Щоб остаточно вирішити питання з поліклініками, керівники міста Лозова та Лозівського району провели переговори. Зустріч відбулася у понеділок, 26 грудня. Приводом стала акція протесту, на якій мешканці центру вимагали не переводити їх з районної до міської поліклініки.