Харкiв

07:32
Народний депутат з фракції "БЮТ-Батьківщина" Наталія Королевська обрана лідером Української соціал-демократичної партії (УСДП). Делегати з'їзду проголосували за її кандидатуру одноголосно.
21:25
Михайло Бородін, суддя Апеляційного суду Харківської області (до березня цього року голова цього суду) протягом останніх семи років зміцнював українську законність з російським паспортом у кишені. На кричущий факт кілька років публічно звертав увагу народний депутат Юрій Кармазін та й, мабуть, не він один.
16:11
На пікет Харківської Міської Ради прийшли представники комуністів, ВО «Свобода», ВО «Батьківщина», декілька десятків громадських організацій Харківщини та небайдужі мешканці цього міста. Учасники пікету також помітили передноворічні знущання влади над молодими деревами.
15:15
Головне управління освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації 5 жовтня видало наказ № 526, згідно з яким всі записи в класних журналах повинні вестися державною мовою. Вчителі російської мови на виконання цього наказу змушені переписувати свої журнали з початку навчального року, що називається, заднім числом.
11:47
23 грудня 2011 року з 9.30 ранку Харківська міська організація ВО "Свобода" проведе пікетування Харківської міської ради з вимогою до депутатів скасувати рішення виконавчого комітету про підвищення тарифів на обслуговування житлових будинків та прибудинкових територій та ініціювати відставку виконкому в повному складі.
00:35
Крім викладу історичних фактів трагічних подій Базару, відбувся невеликий концерт знаного харківського кобзаря Святогіра та обговорення сучасної політичної ситуації в Україні. Представники громадських організацій також привітали з Днем народження останнього живого сотенного УПА Мирослава Симчича. Відеоматеріали найближчим часом будуть надіслані для перегляду в Коломию.
16:14
Виготовити ляльку-янголятка, ігрових та навчальних ляльок-мотанок можна було навчитися на виставці «Зимова казка», яка 20 грудня відкрилася в обласному центрі культури і мистецтва (на вул. Пушкінській, 62).
14:01
Харківською міжрайонною природоохоронною прокуратурою проведено перевірку додержання вимог Законів України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про відходи» в діяльності районних та міських санітарно-епідеміологічних станцій області.
13:44
Наступного року харківська міська влада планує відремонтувати понад півсотні вулиць, проспектів, майданів. Про це на засіданні виконкому Харківської міської ради повідомив директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Володимир Чумаков.
15:41
Центральний провід Української народної партії (УНП) вирішив ініціювати процес створення єдиної політичної сили правоцентристських націонал-демократичних партій. Як заявив голова Харківської обласної організації УНП Василь Третецький, планується, що до процесу приєднаються всі праві сили.