Харкiв

13:22
У виборчому окрузі № 175 (центр - м. Дергачі, Харківська область) представники партії Регіонів «творчо вдосконалюють» Закон «Про вибори народних депутатів України».
16:30
У дев’ятиповерховому будинку, що розташований по вул. Слинько 2 Б від невідомого предмета стався потужний вибух. П’ятеро людей госпіталізовано. Господаря квартири №10, у якій стався вибух, на цей час вдома не було. Зруйновано перекриття квартир на 2, 3 і 4-му поверхах.
23:23
Відділ освіти Куп’янської міськради Харківської області 20 серпня за результатами тендеру уклав з ТОВ «Центр дитячого та спортивного обладнання» угоду на придбання дитячих ігрових майданчиків загальною вартістю 429 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
19:01
Сьогодні, по вулиці Жовтневої Революції відбулась акція протесту проти несанкціонованих викидів у навколишнє середовище сотень тон аміаку, бензопірену, формальдегіду та інших – не менш шкідливих речовин і сполук.
11:11
Сонячного ранку 24-го серпня учасники молодіжного руху Україніка на чолі з керівником проекту Ніною Баласанян зібрались вшанувати пам'ять Т.Г.Шевченка – символу української боротьби за незалежність. Вдягнена у яскраву форму з символікою Україніки, молодь вирушила до пам'ятника й урочисто піднесла квіти.
00:38
Щороку 23 серпня харківці відзначають Міжнародний день пам'яті жертв сталінізму та нацизму. З нагоди цієї дати у Парку Пам’яті покладали квіти на могилах жертв Голодомору та сталінських репресій.
18:16
На День Незалежності України харків’яни матимуть змогу долучитись до конкурсу «Вікі любить пам’ятки».
15:14
23 серпня було здійснено черговий бандитський напад на харківських захисників української мови. Близько 12.05 поруч з мовним пікетом (сад Шевченка) зупинився автомобіль марки “Шевроле” без номерних знаків, з нього вискочили четверо озброєних ножами головорізів та накинулись на Мовний Майдан, зрізали та вкрали всі агітаційні плакати, запрошення на День Незалежності. Очевидці впізнали в нападниках осіб, які регулярно в помаранчевих жилетах комунальних служб Харкова безкарно руйнують агітаційні намети ВО “Батьківщина”.
11:41
23 серпня о 10.30 в Господарському суді Харківської області розглядатиметься знакова справа: Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна проти громадської організації "Поступ". Але насправді сторони в цій справі дещо інші: посадовці проти громадянського суспільства.
21:27
Харківський осередок громадської організації «Молода Просвіта» запрошує приєднатися до «Вишиванкової ходи». Збір учасників акції почнеться 24 серпня о 10.00 біля ЦУМу (Центрального універмагу м. Харкова).