Харкiв

17:34
14 жовтня у Харкові відбулася урочиста хода вулицями міста з нагоди 70-річчя створення Української повстанської армії. Учасники ходи зібралися о півдні біля пам'ятника Тарасу Шевченку, де заспівали патріотичні пісні.
20:36
Ще рік тому Екологічна група «Печеніги» повідомляла про заготівельні рубки в Григорівському бору. На той час практично всі вимоги, яким мав відповідати цей об'єкт природно-заповідного фонду м. Харкова, були порушені, тому його майбутнє викликало серйозне занепокоєння.
15:59
Редактор газети «Бюлетень-ревю» Олександр Помиткін прийняв рішення опублікувати матеріали проти кандидата в нардепи Степана Гавриша, тому що не вважає того гідним представником народу в законодавчому органі влади.
18:09
У Харкові затримали двох чоловіків, які підозрюються в підготовці замаху на бізнесмена.
11:34
Дочірнє підприємство НАК «Нафтогаз України» державна компанія «Укргазвидобування» за результатами пошукових робіт відкрило Західно-Борисівське газоконденсатне родовище (Чугуївський р-н, Харківська обл.)
12:14
Банківські відділення дають кредити на різних умовах. Зазвичай, повну вартість кредиту позичальник дізнається після його повернення. Там де менші відсотки – нерідко знімають гроші за «обналічку» та нараховують великі штрафи за невчасний перерахунок платежів.
23:45
Дерева гинуть через посуху. Комунальне підприємство «Харківзеленбуд» офіційно підтверджує інформацію про численні порушення правил догляду за зеленими насадженнями.
00:06
12 вересня о 18.00 в Харкові біля пам´ятника Шевченку письменники влаштовують поетичний марафон на підтримку «мовного Майдану» та проти розколу держави.
17:04
У одномандатних виборчих округах №№ 168 та 169 представники Громадянської мережі ОПОРА зафіксували наявність агітаційних матеріалів від провладних кандидатів у депутати в школах та лікарнях, що суперечить нормам діючого виборчого законодавства.
20:00
Мешканка екологічно забрудненого мікрорайону Олена Решетько звернулася з судовим позовом до підприємства ПрАТ «Харківський коксовий завод» з вимогою компенсувати заподіяну шкоду здоров’ю та припинити здійснювати шкідливі викиди, які становлять екологічну небезпеку для довкілля і її життя.