Харкiв

12:57
На Харківщині обласна санітарно-епідеміологічна станція в листопаді зняла з реалізації 504 кілограми неякісних і небезпечних в епідемічному відношенні продуктів харчування.
00:53
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін спростовує розповсюджену в ЗМІ інформацію про те, що президентом футбольного клубу «Металіст» стане син Президента України, бізнесмен Олександр Янукович.
17:09
Як повідомив офіційний сайт КП «Харківський метрополітен», у зв'язку з проведенням на майдані Свободи святкових новорічних заходів, час роботи метрополітену 1 січня буде продовжено до 3:00.
15:03
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін вважає можливим продаж обласного спортивного комплексу «Металіст» новому власнику однойменного футбольного клубу Сергію Курченку.
22:01
Харківський бізнесмен Олександр Ярославський вирішив продати футбольний клуб «Металіст» задовго до суперечливої ситуації з Обласним спортивним комплексом «Металіст».
16:21
У селищі міського типу Башкирівка Чугуївського району Міністерство оборони України ввело в експлуатацію чотириповерховий житловий будинок для військовослужбовців.
13:38
Міністерство надзвичайних ситуацій оголосило штормове попередження в Харківській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській і Київській областях.
12:38
У місті Красноград Харківської області в рамках Фестивалю козацьких бойових мистецтв «Козак –Гуляй 2012» відбувся турнір шабельного бою пам’яті Вячеслава Радченка. Організували цей фестиваль Красноградська школа козацького фехтування Булат і Харківська обласна громадська організація козацтва та офіцерів запасу «Наша Воля». Це одні з небагатьох організацій, які займаються практичною роботою з виховання молоді та розвитком козацьких бойових мистецтв і традицій.
04:33
На очах у очевидців Євгена Тимченка забирали працівники міліції. Після того юнак додому так і не повернувся. Деякий час труп переховували під чужим прізвищем.
22:53
На фасаді будинку по вулиці Римарській, 19 встановлено меморіальну табличку Миколі Хвильовому. Саме тут із 1925 до 1930 року мешкав один з основоположників української прози. Будинок було споруджено 1915 року.