Харкiв

22:50
«Зібрав би з усієї землі пам’ятники Лєніну і обставив би ними кладовища» (Віктор Бойко, поет).
21:03
4 листопада, у рік святкування 330-річчя сіла Високопілля, проведена кампанія, що присвячена об'єднанню сіл Валківського району Харківської області для очищення територій лісів цього району з залученням сільської та міської молоді, жителів сіл, представників місцевого самоврядування, волонтерів молодіжних організацій та ЗМІ.
19:42
Наприкінці жовтня в рамках Тижні дій FARE 2012 в Народній українській академії відбувся семінар "Футбол проти расизму".
12:50
Опозиція наполягає на перерахуванні голосів на окремих дільницях 168-го виборчого округу (Дзержинський район) та по всьому 171-му округу (Фрунзенський, частини Орджонікідзевського і Комінтернівського районів). Також юристи оскаржуватимуть і результати голосування вдома на окремих ділянках.
10:24
Більше півроку екологічна громадськість б'є тривогу з приводу майбутнього харківського національного парку "Гомільшанські ліси". Спочатку політика нового керівництва цієї установи – "забудовувати і рубати" - викликала обурення серед екологічної громадськості СНД. 10 жовтня цього року 190 представників громадських організацій та окремі громадяни з України, Білорусі, Росії та Узбекистану направили Міністру екоресурсів України відкрите звернення "Не допустіть знищення старовікових лісів у національному природному парку "Гомільшанські ліси"!"
18:32
25 жовтня 2012 року о 10:00 в Харкові відбудеться мітинг на захист медичних працівників, яких міська влада намагається звільнити з робочих місць під виглядом "реорганізації" структури служби швидкої медичної допомоги.
22:53
В окрузі № 173 (Червонозаводський і частина Комінтернівського району Харкова), де перебуває Качанівська колонія, не буде кандидатів від Об'єднаної опозиції та "УДАРу". 15 жовтня партія "УДАР" звернулася до ЦВК із заявою про скасування реєстрації кандидатом у народні депутати по округу № 173 Дениса Бреславського. Його кандидатура була знята на користь кандидата від Об'єднаної опозиції Олексія Підгорного.
10:58
Команда проекту "Україна активна: загоєння минулого" радо запрошує вас взяти участь у семінарі-діалозі “Загоєння минулого”, який відбудеться 15-18 листопада 2012 р. під Харковом (місце ще уточнюється).
13:02
12 жовтня 2012 р. у селищі Кочеток відбувся виїзний прийом громадян, організований «Центром правової підтримки та інформації в місті Чугуєві та Чугуївському районі».
08:08
20 жовтня в м. Харків ВМГО "Фундація Регіональних Ініціатив" в рамках проекту "Copwatch Ukraine" проводить одноденну школу для молоді на тему моніторингу діяльності міліції.