Харкiв

18:47
Дізнавшись про те, що Жанна Титаренко вже не встає через запаморочення, співорганізатор Мовного майдану Дмитро Пилипець викликав швидку медичну допомогу.
15:32
21 липня, приблизно о 17.10 до мене подзвонив мій приятель, член Лозівської організації ВО «Свобода» Роман Авраменко й повідомив, що вчора, 20 липня, його затримали працівники міліції за підозрою у вчиненні хуліганства (ст. 296 УК України).
08:34
Соціальне служіння у сиротинці «Зелений гай» відбулося за участі парафіян громади «Всіх Святих» та Східного регіонального представництва Українського Біблійного Товариства.
23:56
Сьогодні відбулось соціальне служіння в Харківському обласному центрі паліативної медицини. За ініціативи Українського Біблійного Товариства було видано 20 тисяч примірників Нового Заповіту (великими літерами). Кошти у видавництво Нового Заповіту вкладало 15 різних християнських конфесій, серед яких – баптисти, п’ятидесятники, лютерани, Церква «Нове Життя» тощо.
20:32
Близько години тому працівники міліції на території Парка Горького схопили відому учасницю акцій протесту проти вирубки дерев Олену Головко і повезли в невідомому напрямку.
13:28
За ініціативи провідного дослідника Голодомору та політичних репресій у нашому регіоні, фахового історика Ніни Лапчинської та харківського правозахисника Світлани Рижикової Московська районна адміністрація міста Харкова відновила хрести на могилах жертв Голодомору 1932-1933 рр.
22:20
У день собору святих апостолів, у Свято-Дмитрівському катехитично-пастирському центрі м. Харкова відбулись урочистості з вшанування 70-річчя входження Харківсько-Полтавської єпархії на чолі з митрополитом Феофілом (Булдовським) до складу Української Автокефальної Православної Церкви.
19:56
Як уже повідомлялось раніше, вбивці визнали скоєння тяжкого злочину і вийшли з зали суду на волю посилаючись на 15-річний термін давності вбивства.
13:53
Мова йде про відеозапис затримання і побиття працівниками міліції організаторів та учасників безстрокової акції «Майдан на захист української мови». Працівників міліції, які затримували учасників акції протесту на суд не з’явилися і суддя відмовилась викликати їх на наступне судове засідання.
18:12
Потерпіла від насильницької госпіталізації і знущань була випадково помічена учасниками пікету Харківської обласної психлікарні №3, який відбувся 24 квітня поточного року.