Харкiв

09:48
Вже на початку наступного тижня, тобто в 20-х числах жовтня, буде відновлено рух по вулиці Ахсарова над майбутньою станцією метро на Олексіївці у Харкові.
08:00
Володимир Гришко — всесвітньо відомий тенор, народний артист України. Провів багато часу за кордоном, виступаючи на кращих оперних майданчиках миру. Підтримує дружні відносини з примадонною світової оперної сцени Монтсеррат Кабалье.
13:30
Трамваї і тролейбуси не ходитимуть в Харкові, поки з держбюджету не прийдуть гроші.
10:54
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, яка під час пікету харків'ян під стінами Кабміну ніяк не відреагувала на мітингуючих, тепер почала роздавати підлеглим вказівки.
18:00
У ЗМІ з'явилася інформація, що Кабінет міністрів екстрено виділив гроші Запорізькому горелектротрансу після участі частини його співробітників в пікеті, ініційованому в Києві харківським ГЕТом.
17:15
Терпець увірвався. Співробітники харківського «Горелектротранса», що повернулися з Києва, – учасники акції протесту проти невиплати державою компенсації за пільговий проїзд, заразили колег розчаруванням від байдужості Кабміну.
16:23
Фестиваль перукарського мистецтва, який пройде в Харкові, стимулюватимуть майстрів цирюльного мистецтва не стояти на місці, і підтверджувати, що Харків у всьому, навіть в побутовому обслуговуванні, – попереду всієї України.
15:52
«Ми маємо те, що маємо. Оголошений безстроковий страйк співробітників горелектротранспорта», — повідомив начальник Департаменту транспорту і зв'язку Харківської міськради Євген Водовозов.
14:20
Я радий, що чотири українських міста стали асоціативними членами нашої організації і бачать в цьому перспективу, заявив у Харкові голова Представництва Єврокомісії в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.