Харкiв

15:09
Позачергова сесія Харківської міської ради відбудеться 21 жовтня 2009 року.
13:42
Не переоформивши договір з КП «Вода» після переведення приміщення з житлового фонду в нежитловий, підприємець ризикує опинитися за гратами.
13:25
Харківське КП «Вода» починає кампанію по виявленню несанкціонованих підключень до водомереж, а також осіб, що витрачають більше води, чим декларують.
13:06
Литовські студенти-юристи відвідали Харківську міську раду, щоб ознайомитися з юридичною стороною роботи муніципалітету. Коротку «лекцію» їм прочитав директор Юрдепартамента Володимир Коваленко.
12:02
Харьківські ТЕЦ-3 і ТЕЦ-5 почали подачу тепла в міську мережу.
11:38
Водії і кондуктори «Горелектротранса» вирішили поки припинити страйк. Всі трамваї і тролейбуси вийшли на маршрут. Перші «ластівки» були відмічені на вулицях міста ще 17 жовтня.
09:45
Х/ф «По вищій волі». Літо 1975 року. Стокгольм охоплений небувалою жарою. Вдень Хуан пакує фрукти в «Арстахалларна», як і його брат, який живе з ним. Увечері починається його друга робота — прибиральником в ресторані швидкого живлення. Через тиждень до Стокгольма приїде його дружина, і тому все повинно бути ідеально. Недосип і пригноблююча жара робить його самоту очевиднішою. Одного разу рано вранці його місце на автобусній зупинці виявляється зайнятим красивою жінкою Юлі. Після пари випадкових зустрічей, нічні побачення з Юлі стають найважливішою річчю в житті Хуана. Якщо буде на те воля божа, фантазія може стати реальністю.
08:54
Юрій Антонов — відомий композитор і музикант. Пісні «Дах будинку твого», «Маки», «Снігурі», «Рідні місця», «Дзеркало», «Море», «На вулиці Каштановій», «Білий теплохід», «На високому березі» і багато, багато інших стали справді народними і увійшли до золотого фонду вітчизняного естрадного мистецтва.
08:55
Х/ф «Пандорум». У безоднях космосу рухається зореліт. Два члени команди, що прокинулися від гіперсну, опиняються в складній ситуації: устаткування не працює, пригадати вони нічого не можуть. Яка була їх місія? Скільки часу пройшло? Де вони? Хто вони? На всі ці питання у них немає відповідей. До того ж, на кораблі виявляються чужі — злобні воїни, які руйнують усе на своєму шляху. У космічних мандрівників дуже мало часу. Тепер для них власні життя — не найголовніше, бо тільки від них двох, можливо, залежить порятунок людства. Потрібно за всяку ціну відновити управління кораблем, поки загадковий Пандорум не узяв владу в свої руки.
14:22
Запас ресурсу приватних транспортників — в середньому 10%. Максимум деякі приватники змогли додати 15-20% машин, коли в Харкові припинили рух трамваї і тролейбуси.