Харкiв

12:53
Мені дуже приємно, що вже через 4 місяці після ухвалення Харкова в асоціацію Євросітіз в місті проводиться засідання її робочої групи, заявив Харківський міський голова Михайло Добкін, відкриваючи цю нараду.
12:31
Харківські АЗС вирішили, що хороше у великих кількостях шкідливо, і припинили знижувати ціни на нафтопродукти. З початку тижня бензин не подешевшав ані на копійку. Але і не подорожчав, що не може не радувати.
11:11
Харківські транспортники сьогодні не вийшли на роботу.
10:59
Харків відвідує все більше офіційних делегацій, сказав Харківський міський голова Михайло Добкін на зустрічі з главою Представництва Єврокомісії в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрой.
10:12
Харківська медицина працює в умовах хронічного недофінансування — 50-53% від необхідності, повідомив глава Департаменту охорони здоров'я і социальних питань Ігор Шурма на зустрічі з представниками асоціації Євросітіз.
17:44
7 жовтня в Кабінеті міністрів України відбулася нарада з проблем підприємств міського електричного транспорту України. На ньому можливе рішення проблеми було заблоковане профспілками.
15:02
Зустріч Росії і України на високому рівні в Харкові свідчить про те, що наше місто залишає за собою право бути центром російсько-українських відносин.
10:16
Акція протесту працівників ХКП «Горелектротранс» 7 жовтня пройшла напроти будівлі Кабінету міністрів в Києві.
16:39
Мармурові копії семи найвідоміших харківських будівель і споруд будуть встановлені на площі Архітекторів в заявлені терміни.
11:09
З 1 грудня на всіх станціях метро в Харкові будуть встановлені автомати з продажу жетонів. Професія касира в метро припинить існування.