Харкiв

14:20
Інститут «Украеропроект» завершив розробку проекту реконструкції аеродромного комплексу Міжнародного аеропорту «Харків». Проект переданий замовникові – КП «ХМЦН».
18:37
15 квітня виконком Харківської міськради визнав, що більше не може платити подвійну дотацію КП «Міськелектротранс».
14:37
Керівництво Харківського зоопарку звернулося до міського голови Михайла Добкіна з проханням дозволити подарувати Ялтинському зоопарку ведмедя.
17:44
Будівництво харківського дельфінарію наближається до завершення. Вже 28 квітня до Харкова з Одеси приїдуть перші вихованці.
16:32
Незабаром в Харкові з'явиться клумба, яка поб'є рекорд квіткових насаджень на Червоношкільній набережній.
15:34
25-26 квітня у Харкові у басейні «Гарт» відбудеться урочисте відкриття змагань серед юнаків та дівчат на призи заслужених тренерів України Ніни та Олександра Кожухів та їх учениці – Героя України, чотириразової чемпіонки Олімпійських ігор Я.О.Клочкової.
13:24
Сьогодні, 13 квітня, опалювальний сезон в Харкові в житлових будинках, школах, лікарнях, дитячих і інших установах закінчений.
17:19
Екранізація однієї з найвідоміших повістей Миколи Гоголя «Тарас Бульба» викликала у глядачів діаметрально протилежні і неоднозначні думки.
11:39
Сімнадцятірічний харків'янин зірвався з підвісної канатної дороги. Трагедія відбулася ввечері 9 квітня.
09:26
Тільки за наслідками фінансової діяльності за минулий, 2008 рік чиста собівартість проїзду 1 людини в міськелектротранспорті Харкова в 2.5 разу вище за нинішній тариф.