Харкiв

15:27
Згідно висновкам експертів, що взяли участь в соціологічному опитуванні Інституту Горшеніна, корупція сприймається громадянами України як даність.
14:28
23 квітня в Харкові відкрився міжнародний фестиваль «Світ книги». Протягом двох днів харків'яни зможуть купити книги за ціною видавництв, а самі видавництва – знайти бізнес-партнерів
13:35
23 квітня в першій столиці відкрився сезон фонтанів. Першим стартує каскад біля Оперного театру.
18:18
Напередодні літніх перевезень залізничники планують відкрити 17 додаткових кас.
11:25
Впродовж 2008-го і першого кварталу 2009 року перевірено п’ять підприємств, що поставляють продукцію для дитячих установ Харкова і Харківської області. Порушення виявлені на всіх.
10:15
Україна має відійти від практики нескінченного викачування грошей з інвесторів і змінити ставлення до бізнесу і громадських інтересів.
10:10
До Харкова з Єрусалиму прибув Благодатний вогонь. Його в спеціальному контейнері привіз Харківський міський голова Михайло Добкін.
18:33
Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Такими словами вітають один одного православні всього світу в день найбільшого православного свята – Великодня.
16:38
Українці поступово пристосовуються до нових соціально-економічних реалій. У квітні кількість громадян, загалом незадоволених своїм життям, становила 69%, що можна зіставити з аналогічними показниками листопада минулого року – періодом початку кризи.
17:28
Харківський метрополітен працюватиме всю великодню ніч. Інтервал руху складе 20 хвилин.