Харкiв

15:38
Постачання газу на ТЕЦ-5 відновлені, завдяки оперативним діям прокуратури Харківської області. Теплопостачання міста відновлено, хоча роботи на третьому блоці теплоцентралі продовжуються досі.
12:35
Матчі чемпіонату Європи по футболу 2012 року можуть пройти в шести польських містах і лише в двох українських.
09:19
Закінчився перший матч плей-офф Кубка УЄФА між «Сампдорієй» і «Металістом», в якому харківський клуб переписав історію.
16:47
Раніше, щоб подивитися трансляцію футбольного матчу столик в пабі або спортивному барі вболівальникам доводилося замовляти за пару днів, а то і за тиждень до матчу. Сьогодні, як розповіли кореспонденту «Міської Варти» в харківських пабах, вболівальники вважають за краще дивитися матчі вдома. Так дешевше.
10:35
У редакцію «Міської Варти» поступило декілька повідомлень від мешканців Харкова, що в тих небагатьох аптеках міста, в яких раніше можна було купити препарат для інсулінозалежних хворих цукровим діабетом, його більше не продають.
14:33
У тих, хто не бажає давитися пластмасовою розчинною вермішеллю, беляшами і пицце-шаурмами, не може носити з будинку тормозки і при цьому не здатний витратити на обід більше півтора долара (криза, самі знаєте!), в Харкові є вибір. Правда, невеликий.
10:33
Управління Служби безпеки України в Харківській області та Контрольно-ревізійне управління в Харківській області будуть ініціювати перевірку ДП «Завод ім. Малишева».
09:29
Хороша новина: за новим проектом нарахування тарифів за послуги ЖКГ з харків’ян не буде зніматися плата ані за прибирання підвалів та придахових приміщень, ані за електроенергію для підкачки води.
18:54
Близько 11 години ранку 17 лютого на одному з харківських ринків з'являться пожежні машини і десятки рятувальників.
16:18
Харків увійшов до шістьох міст, в яких склалася найбільш надійна система цивільного захисту, повідомив «Міську Варту» помічник керівника ГУ МНС в Харківській області Ігор Лупандін.