Харкiв

09:22
Губернатор Харківської області Арсен Аваков підписав розпорядження про підвищення ціни на перевезення одного пасажира в Харківському метрополітені.
10:27
В лютому 2009-го року активність на будмайданчиках досягла рекордно низьких показників. У Харкові активно будується трохи більше 70 тис. кв. м житла. Це 8% від загального обсягу пропозицій.
12:32
В Харкові стартував рік астрономії. Нещодавно вітчизняні вчені повернулися з Парижа, де представляли країну на відкритті Міжнародного року астрономії, пише газета «Сьогодні».
09:26
«Очікується, що в Харкові відбудеться мінімум два матчі Євро-2012 з 13, які планується провести в Україні», – заявив на нараді про хід реконструкції стадіону «Металіст» перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.
15:31
Сьогодні, 10 лютого, в ОСК «Металіст» відбулася робоча нарада з питань реконструкції головної спортивної арени міста.
13:34
Біля виходів з центральних станцій Харківського метрополітену з'явилися продавці білих пролісків. За букетик з пари десятків квітів, занесених до Червоної книги, просять п’ять гривень.
15:33
«Красу ріки, що харків'яни повинні були б охороняти, ми дещо втратили», – відзначив на техніній нараді з реконструкції 2 черги Червоношкільної набережної заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов.
16:47
14 лютого, в День святого Валентина, пройде музичний фестиваль «Від серця до серця», в якому візьмуть участь громадяни Харкова з обмеженими фізичними можливостями.
15:32
Сьогодні в центрі Харкова, на площі Свободи, напроти будівлі Харківської обласної державної адміністрації пройшла акція протесту проти підвищення транспортного збору, організована Партією Регіонів.
10:34
Автомобілісти Харкова збираються сьогодні на акцію протесту проти підвищення транспортного збору.