Харкiв

08:29
Міська влада планує цього року провести реконструкцію Центрального ринку. При цьому ані ринковий збір, ані орендна плата за торгові місця підвищуватися не будуть. Крім того, до цього повністю безправні перед адміністрацією ринку підприємці отримали від міськради захист у вигляді розроблених правил торгівлі.
16:39
Сьогодні, 6 березня, в малому залі харківського міськвиконкому відбувся урочистий прийом на честь Міжнародного жіночого дня. Харків'янок вітав мер Харкова.
13:27
Сьогодні в другій половині дня закінчиться лабораторний контроль якості туберкуліну, виробленого харківським ЗАТ «Біолек».
08:25
На пленарному засіданні позачергової 39-ої сесії Харківської облради була озвучена ініціатива зібрати круглий стіл з питань кредитної кризи і, можливо, провести парламентські слухання.
09:36
Вчора, 4 березня, за підтримки Харківського міського голови Михайла Добкіна відбулося урочисте відкриття Малих Олімпійських ігор.
13:34
Нові тарифи на воду і водовідведення, озвучені раніше Харківським міським головою Михайлом Добкіним, встановив на своєму засіданні виконком міськради.
12:33
Міська лікарня швидкої і невідкладної допомоги ім. проф. Мещанінова стає медичним центром європейського зразка.
15:24
Харківський завод ФЕД отримав стільки замовлень, що його співробітники працюють і в суботу, і в неділю, повідомив директор підприємства Олександр Жданов.
09:14
Харківська міська рада просить жителів міста оформляти субсидії. Якщо потребуючі підтримки держави не оформлять необхідні документи, комунальні підприємства міста можуть втратити необхідні їм зараз 30 мільйонів гривень.
12:26
Перші дні весни ознаменувалися на харківських АЗС незначним падінням цін на ПЗМ.