Харкiв

11:17
Площу Архітекторів з новою скульптурною композицією відкрили тільки два дні тому, але вандали вже встигли її «прикрасити» по-своєму.
11:33
Військовий експерт, російський незалежний оглядач Павло Фельгенгауер в аналізі для американського аналітичного фонду «Джеймстаун» зробив висновок, що Москва не виключає вторгнення до Криму.
14:32
На засіданні робочої групи по ситуації, що склалася біля ТГ «Таргет», секретар Харківської міськради Геннадій Кернес позначив відношення міських властей до конфлікту.
11:55
«У енергодиспетчерів на екранах в одну мить всі системи показали руйнування енергоустаткування на підстанції, що живить ділянку від ст. «Холодна Гора» до ст. «Проспект Гагаріна».
15:04
Майже дві сотні співробітників супермаркету «О’КЕЙ» залишилися без роботи. Компанія припинила своє існування.
13:48
«Якісь сюрпризи від промислових виробників» пообіцяли організатори на восьмому етнофестивалі «Печенізьке поле» серед новинок заходу.
13:03
Представники націоналістичних організацій розповсюдили заяву, згідно якій вони хочуть влаштувати факельну ходу в Харкові 28 червня, – прямо під час загальноміського випускного балу.
15:24
Михайло Добкін вперше вийшов на знімальний майданчик фільму «Дау», який збираються показувати на Каннському кінофестивалі.
10:09
Перші трамваї харківського виробництва вийдуть на маршрути міста за тиждень – 10 днів.
14:11
Неодноразові випадки вандалізму щодо Пам'ятника Закоханим біля ст.м. «Бекетова» в Харкові змусили архітекторів задуматися про його безпеку. Культова споруда буде оточена захистом.