Харкiв

12:00
Тролейбуси й трамваї 16 жовтня так і не вийшли на маршрути, не дивлячись на пропозицію Харківського міського голови Михайла Добкіна протестувати, не припиняючи роботи.
15:15
З наступного року муніципалітет Харкова займеться реформуванням галузі міського транспорту, повідомив Харківський міський голова Михайло Добкін.
13:52
Близько 13:00 закінчилася нарада бунтуючих транспортників Харкова з профспілкою і муніципалітетом. Обстановка під мерією залишається украй напруженою.
13:07
16 жовтня, в День профілактики інсультів, кожен харків'янин зможе зміряти свій тиск.
11:22
Працівники харківського «Горелектротранса» на межі спалаху бунту. На пікеті перед міською радою вони ледь не стали штурмувати мерію.
11:01
Частина транспортників готова вийти хоч завтра на харківські лінії, повідомив заступник міського голови Олександр Кривцов.
08:56
Х/ф «Молоко скорботи». Молода героїня з молоком матері ввібрала страх перед навколишнім світом. Матір згвалтували за часів правління в Перу фашистського режиму. Щоб не повторити долю матері, героїня тримає в інтимному місці картоплину, яка повинна послужити щитом при спробі згвалтування. Картоплина живе своїм життям і успішно проростає, демонструючи єдність людини і природи.
18:03
19 вересня виповнилося рівно два роки з того дня, коли Юлія Тимошенко, тоді ще лідер однієї з опозиційних партій, дала урочисту клятву відмінити призов в армію. Як тільки вона стане прем'єр-міністром.
15:07
«Союз лівих сил» провів антифашистський марш по центру міста. Видовище нагадувало б марші їх супротивників – коли б не вік учасників, час доби і відсутність факелів.
12:16
Київська медична делегація на чолі з головлікарем Київської невідкладної «допомоги» Анатолієм Вершигорой відвідала центральну диспетчерську харківської швидкої допомоги і пару підстанцій. Тепер київські лікарі хочуть зробити у себе те ж саме.