Харкiв

13:55
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович відмінив мітинг, який планувалося провести на площі Свободи в Харкові.
11:47
30 жовтня у зв'язку з приїздом до Харкова кандидата в Президенти України, лідера Партії регіонів Віктора Януковича частково обмежується рух по декількох вулицях.
10:44
Глава Партії регіонів, кандидат від ПР в Президенти України і лідер президентського рейтингу Віктор Янукович прибув до Харківського аеропорту.
08:40
Х/ф «Приборкання норовистих». Банкір Мурзін і його напарник Федір вирішують влаштувати своїм подругам розіграш. Анонсувавши їм відпустку в Ніцці, друзі під час польоту міняють маршрут і приземляються в сибірській тайзі, біля річки Ніца. Замість гламурного відпочинку на Лазурному березі фотомодель Катю чекає тиждень в лісовій глушині на заїмці «Ведмедячий кут». Але не на ту напали! Характер у Коти не цукор, і вона влаштовує своєму «Мурзіку» показовий виступ.
10:08
У Харкові можна без побоювань пити воду тільки з одного джерела. Інші небезпечні для здоров'я.
09:26
Державної допомоги Харківський метрополітен не бачив вже декілька років і живе виключно на засоби, які заробляє сам.
08:50
Томас де Мадрид — один з відомих в світі виконавців фламенко. У 1979 році він створив свою власну трупу, з якою ось вже більше тридцяти років гастролює по всьому світу, впокорюючи глядачів високою майстерністю. У програмі «Дороги любові» вас чекають темпераментна музика, пристрасний танець, гітара, перкуссия, ритмічні удари в долоні і чіткий звук кастаньєт.
08:50
Д/ф «Майкл Джексон: От і все!». Фільм заснований на багатогодинних відеозаписах репетицій, робочих і закулісних моментів під час підготовки до серії, що не відбулася, концертів в Лондоні. Стрічка представить унікальну ретроспективу кар'єри поп-короля, підкріплену інтерв'ю з друзями, колегами і близькими Джексона.
16:35
На станціях Харківського метрополітену встановлюються автомати видачі жетонів.
09:00
Х/ф «Трикутник». Гонконзько-китайський фільм «Трикутник» досяг наших кордонів. Три режисери – Рінго Лем, Джоні Те і Харк Цуй – об'єднали свої сили у вирощенні вишуканого стилю з відтінком мертвечини – кожний з творців ніби то захоплює петлю іншого і продовжує те, що своє в'яже сюжету, і у результаті виходить достатньо цікаве кінематографічне мереживо. Не дивлячись на те, що їм вдалося створити цілісну картину, творчий вплив всіх трьох сторін відчувається більш ніж виразно.