Харкiв

15:18
18 грудня мер Харкова Михайло Добкин і головний інвестор Євро-2012 в Харкові Олександр Ярославський презентують харків'янам логотип чемпіонату.
16:55
У Харкові, як і у всіх найбільших містах України, пройшов Всеукраїнський марш проти нелегальної міграції.
17:18
«Це мирні заходи. Вони не несуть ніякої небезпеки, а лише покликані донести інформацію до громадськості і привернути увагу до проблеми» - зазначив председатель ХОО ВО «Свобода» Ігор Швайка з приводу проведення 9 грудня в Харкові Всеукраїнського маршу проти нелегальної міграції. Цей захід планується провести у всіх найбільших містах України.
13:55
Проблема антиукраїнізму (українофобія) – одна з форм ксенофобії, почала набувати особливо важких форм за останні кілька років у Харкові.
15:56
Основною метою приїзду Стефана Романіва, що на сьогодні очолює Організацію Українських Націоналістів (бандерівців), стала презентація книжки «Український націоналізм. Антологія».
16:24
5 грудня на відкриття реконструйованого СК «Металіст» планується приїзд до Харкова відразу чотирьох кандидатів в Президенти України.
13:17
Кабмін 2 грудня перерахував кошти, закладені в бюджеті на будівництво об'єктів Євро-2012.
15:59
Михайло Добкін і Олександр Ярославський на короткий час перекваліфіковувалися в садівників. І дуже професійно посадили декілька дерев біля стадіону «Металіст».
17:02
На думку фахівців, головна новорічна прикраса подорожчає в три рази
12:02
У кінці листопада 2009-го «помаранчевому» майдану виповниться п’ять років. Друкуємо спогади харківського блоггера Хуторянина про ті події.