Харкiв

14:33
17 лютого о 18.00, у книгарні «Є» відбулася зустріч з представниками «Міжнародної мережі з прав студента» та «Молодіжного правозахисного руху». Представниками цих організацій на зустрічі були Дмитро Макаров(Москва) та Марія Гордєєва(Владімір).
14:26
Задля спротиву брехні та несправедливості потрібно витворити середовище безкомпромісне щодо брехні, зла й насилля
13:50
«Фашисти», «нацисти», «фашиствующіє молодчікі», «бєндєровци» –такими епітетами нагороджують прихильники «Єдіной і Нєдєлімой» усіх тих людей, що так чи інакше симпатизують українській націоналістичній чи націонал-демократичній ідеолоґії. Як бачимо, префікс націонал- та слово націоналізм перетворилися в Україні (особливо її південно-східній частині) мало не на образу, і найгіршим є той факт, що одурені громадяни початково не можуть, а потім і не хочуть зрозуміти, що ж воно таке є в дійсності націоналізм і з чим його їдять. Отже, спробуємо зруйнувати кілька найпоширеніших міфів про націоналізм.
16:45
У Харківські обласні галереї «Мистецтво Слобожанщини» можна побачити живопис незрячого художника Дмитра Дідоренка.
15:59
Що ми можемо зробити для захисту власних та громадських інтересів, зокрема, у м. Харкові?
15:35
Як людина без обох рук може малювати картини? Погляньте на портрети і пано харківського художника Петра Вітренка та переконайтеся в тому, що це реально.
15:19
Прогресивна соціалістична партія і партія «Київська Русь» заявили, що виступають за зміну державних українських символів.
12:52
На творчому засіданні українського культурно-мовного центру «Апостроф» обговорювалися питання моралі та розвитку української мови.
17:38
Льодяниковий період – це те солодке дитинство, в якому мрії стають метою, радість і посмішка стають природною окрасою обличчя і того світлого стану душі, який виливається у вірші та малюнки. Саме тому так солодко і назвала свою виставку харківський митець Марія Козиренко, у картинах якої поєднані чіткість зображення і кольорова гама, а багата фантазія авторки ще більш наповнює їх зміст.
17:56
14 та 15 лютого відзначається велике для кожного землевласника свято – День господаря землі. Але чи справді ті, хто володіє актами на землю, є її господарями?