Харкiв

16:31
Молитовна кава – так називався захід «Школяр у суспільстві», яка 11 лютого пройшла у ТЦ Сан-Сіті-2 у Харкові. Організував захід голова обласної громадської організації ХДС- Юрій Потикун.
03:11
У Мистецькому центрі «Є» (що розташований за адресою вул. Сумська, 3) 7-го лютого було влаштовано справжні вечорниці. Ні вибори Президента,ні «радісні» прогнози «щастя» не завадили молоді прийти і відчути істинність українського духу перед святом Масляна.
14:55
У Харкові вшанували пам’ять героїв Крутянської битви. Захід відбувся 29 січня.Незрозумілим залишився той факт, що вшановували Героїв і той же подвиг у різних місцях Харкова декілька організацій окремо.
16:03
У інформаційній агенції «Статус-Кво» (вул. Артема, 46) 29 січня відбулася прес-конференція голови Харківської обласної організації ВО «Свобода» Ігоря ШВАЙКИ. Лідер харківських «свободівців» проаналізував здобутки партії в ході президентських перегонів, оприлюбднив заяву об‘єднання щодо другого туру виборів та прокоментував подальші дії осередку.
19:57
28 січня 2010 року у Києві відбувся другий етап розширеного засідання Політради Всеукраїнського об’єднання "Свобода". Політрада ВО «Свобода» ухвалила заяву «Визнавши Бандеру, Президент Ющенко зобов’язаний визнати бандерівців». У заяві зокрема йдеться:
01:41
У Харкові 27 січня о 19.30 у Мистецькому центрі «Є» пройшла презентація «Музею покинутих секретів» та автографсесія Оксани Забужко. Новий роман О. Забужко, над яким вона працювала сім років (з 2002 по 2009 рік), перші критики вже встигли назвати шедевром, а авторку порівняти з Достоєвським і Томасом Манном.
19:18
26 січня відбулося засідання Харківського апеляційного адміністративного суду у справі повернення трамвайного руху на вулицю Пушкінську. Дива не сталося: відповідач (виконком Харківської міської ради) знову «забув» підготувати необхідну документацію…
16:49
У Києві 22 січня 2010 року в історичній будівлі Центральної Ради (Будинок Вчителя) відбулися Великі Збори Української Народної Ради.
16:11
Зовсім молода, але не малоперспективна молодіжна організація «Час змін» провела ряд заходів, спрямованих на зібрання коштів для дітей-сиріт. Члени організації та її прихильники влаштували благодійні колядування (6-7 січня), щедрування (13 січня) та посівання (14 січня). Зібранні гроші та солодощі переданні дитячим будинкам міста та області.
11:09
Зранку 23 січня у рамках акції «Дніпро єднає Україну», приуроченої до Дня Соборності України, молодь Харкова провела символічний захід біля пам`ятника Шевченку.