Харкiв

21:08
6 листопада в залі прийому офіційних делегацій міської ради відбулася зустріч представників УЄФА з керівництвом Харкова і області.
11:44
В основному на харківських заправках ціни не змінилися. Але подекуди все-таки без підвищення не обійшлося.
13:36
Чотири людини, що приїхали з Тернополя, у яких, за даними головного санлікаря Харкова Т. Колпакової, первинні тести дали підозру на вірус A/H1N1, їм не хворі.
08:54
«Je te veux, madame». Назва цієї легкої іронічної комедії по-українські звучить «Я тебе хочу, мадам». Відомий адвокат і його дружина-стоматолог вирішують розвестися. Проте обидва відмовляються покидати свою квартиру, оскільки приймають клієнтів вдома. Житлоплоща виявляється поділеною навпіл. Кожний з героїв починає наново влаштовувати особисте життя на своїй половині. Але це абсолютно не влаштовує їх слугу Віктора.
08:54
Циркова програма «Епатаж». Глядачів дивуватимуть вогненним шоу, гладіаторськими боями, живими кіньми і навіть драконами Як видовище – фантастична подорож з минулого в майбутнє по країнах, континентах і різних епохах через Рим, Китай, Францію, Америку, Росію і Бразилію, гідами в якому стануть більше п'ятдесяти артистів різних жанрів: танцювального, спортивно-акробатичного, циркового і театрального.
22:44
У шкільних і дошкільних освітніх установах міста Харкова вводиться карантин строком на один тиждень, починаючи з понеділка, 2 листопада 2009 року.
08:54
Х/ф «Пилка 6». Спеціальний агент Страм мертвий, і немає ніяких сумнівів у тому, що детектив Хоффман продовжує справи Конструктора. Але коли ФБР виходить на його слід, він вимушений знов почати Гру, яка нарешті розставить всі крапки над «i» в грандіозному плані Конструктора...
08:54
30 жовтня пройшла нарада керівництва міста, санепідеміологов, головлікарів, повідомив керівник Департаменту охорони здоров'я і соціальних питань І. Шурма.
15:18
За твердженнями медиків, епідеміологічний поріг ГРВІ і грипу в Харкові не подоланий.
14:09
За інформацією санітарної служби Харкова, у разі підозри на захворювання грипом А (H1N1) громадяни можуть звертатися в санепідемстанції міста.