Харкiв

17:58
Рейкова проблема метробуду в Харкові фактично вирішена. Завод «Азовсталь» відвантажив першу партію рейок для перегону «23 Серпня» – «Олексіївська». Про це повідомив заступник директора Департаменту будівництва і дорожнього господарства Анатолій Кравчук.
16:23
Харківська міська рада ухвалила рішення про створення «Комбінату дитячого харчування» – єдиного комунального підприємства, яке забезпечуватиме їжею школярів міста.
15:07
Проект заборони на продаж пива і слабкоалкогольних напоїв особам до 18 років прийнятий Харківською міською радою. Рішення було ухвалене одноголосно.
12:33
Харківський міський голова Михайло Добкін виніс на обговорення депутатів міськради пропозицію звільнити всіх співробітників «Горелетротранса» від комунальних платежів.
11:16
По одній з ключових вулиць Олексіївки в Харкові – вулиці Ахсарова – опісля багато років після закриття руху знову пішли автомобілі.
09:57
Х/ф «Випадок або збіг». Одного разу жила була дівчина, яка танцювала як лебідь, — у Венеції, Римі і ще в Мілані. Спочатку все вдається Міріам. Вона красива і граціозна, її життя схоже на казку. Знаменита танцівниця, вона крокує по земній кулі, як власниця замку прогулюється по своєму саду. Вона вальсує на великому екрані і купається в діамантових річках.Не вистачає одного. За це вона готова заплатити будь-яку ціну, і вона заплатить. Це Любов. Для того, щоб народити дитину, вона спочатку втратить улюбленого чоловіка. Її кар'єра покотиться під гору. Потім, коли вона зустріне того, хто покажеться чоловіком всього її життя, вона відречеться від найціннішого — правди. І це ще не кінець: вона втратить все, перш ніж знайде надію знайти себе.
16:30
Харківська міська громадська організація «Ми – харків'яни» заявила про пікетування 21 жовтня сесії Харківської міськради за участю членів страйкового комітету КП «Горелектротранс». Проте при цьому в «ГЕТ» немає страйкому.
15:29
Середня заробітна плата по Україні за станом на 13 жовтня 2009 року склала 1849 гривень. У Харківському регіоні вона нижча – 1743 грн.
17:15
У Харкові починається кампанія по відновленню артезіанських свердловин для забезпечення городян водою. Колись з них «поїлася» майже п'ята частина міста. Про це на прес-конференції 19 жовтня повідомив директор харківського КП «Вода».
15:46
23-25 жовтня в Харкові пройде 6-й міжнародний фестиваль-конкурс спортивного танцю на Кубок міського голови. На ньому буде як мінімум два безпрецедентні нововведення.