Харкiв

08:46
Сергій Бабкін – участник колишньої групи 5’nizza. Актор Сергій Бабкін переконливий і різноманітний: може зіграти божевільного імператора, а може – героя-коханця. Виконавець Сергій Бабкін артистичний і відкритий: його інтонації роблять кожну пісню моноспектаклем. Автор Сергій Бабкін плодовитий і безкомпромісний: записує все, що складає, а складає багато. Говорить, що відмовлятися від складених пісень – це як вбивати власних дітей. Музикант Сергій Бабкін імпульсний і вразливий: зустрів на студії цікавих музикантів, сів і записав з ними альбом за 2 ночі. Поет Сергій Бабкін винахідливий і зрозумілий: народний і міський фольклор змішує з грою слів; говорить про повсякденне, маючи на увазі вічне. Актор + виконавець + автор + музикант + поет – цей той образ, який ми бачимо на сцені і в піснях. який такий відвертий і близький одночасно.
08:45
Напередодні виходу нового альбому «З.Ы.» група «ПОСТ.СКРИПТУМ.» відправляється в тур на підтримку свіжої платівки по містах України і Росії. Географія концертів охопить Східну, Центральну, Західну частини України і декілька міст з Європейської частини Росії. Тур завершиться яскравим презентаційним перформансом диска в рідному місті групи – Києві. Окрім пісень з нового альбому «З.Ы.» в сет-лист концертів будуть включені старі пісні в нових обробках і несподівано, навіть для самих музикантів, на суд слухачів будуть представлені декілька зовсім свіжих, тільки написаних композицій. Після року студійної роботи у групи накопичилася безліч невикористаної концертної енергії, яку «ПОСТ.СКРИПТУМ.» сподівається передати слухачам під час своїх виступів, поділившись емоціями, енергетикою і справжнім музичним драйвом.
08:45
М/ф «Хмарно, можливі опади у вигляді фрикадельок». Історія про дивне місце, де млинці і паста валяться прямо з неба, вирішуючи проблему світового голоду. Проблема наступає в мить, коли на Землі зникає надлишок продуктів, а простим «Горщик, не вари!» з ним не справитися.
15:39
Приведення територій Харкова в належний вигляд необхідне для проведення матчів Євро-2012.
12:03
Харківський міський голова Михайло Добкин 23 жовтня візьме участь в програмі Євгенія Кисельова «Велика політика».
09:15
Група Jah Pre виконує реггей, та ще і українською мовою. Вони грають літню, сонячну музику в стилі регги-фанк, і не тільки (є так само елементи репа і тріп-хопа, а так само джазові відтінки). Класні хлопці, що ще і відзначають свій 5-річний ювілей.
11:59
Директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін розповів, як Харків упорядковується і скільки коштує європейська набережна.
10:36
Як розповів в прямому ефірі програми «Лицем до міста» директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін, останні будинки, які поки що не підключені до опалювання, отримають тепло протягом 1-2 днів.
09:15
М/ф «Мінлива хмарність». Ця історія нам оповідає про взаємини лелек і хмар. Лелеки приносять дітей: людям, тваринам, рибам, а чудових діток цікавими способами роблять хмари. Всі роблять милих і пухнастих дітей, але є одна хмара, яка відрізняється від решти хмар. Вона робить зухваліших звірів таких як: баран, їжак. І навіть у цієї хмари є вірна лелека помічник.