Харкiв

15:55
24 лютого 2010 року у книгарні «Є» відбулася зустріч кіноклубу «Arthouse», що спеціалізується на авторському кіно. Та річ у тім, що кіноклуб «Arthouse», ставить на перегляд не сучасні молодіжні комедії, а вмикає авторські кінострічки. Але особливість кінострічок, які показує кіноклуб «Arthouse», полягає в тому, що ці фільми показують суперечливі людські стосунки, показують їхню трагічність.
10:59
У літературному музеї 24 лютого відбувся захід «Мистецька відлига». Читалися вірші про кохання, життя, в усіх його проявах, віру в Бога. Розповісти про себе і поділитися своїми творчими здобутками міг кожен охочий.
08:54
Чи мають злочини проти людяності термін давності? Чи осягне нарешті наше суспільство ступінь того божевілля що коїлося в середині 20 сторіччя, не тільки на території України, а й за її межами? Відповідь на це може дати лише наша подальша історія, яка, втім, залежить лише від нас.
08:46
Приклад 20ст. свідчить, що комуністична ідеологія стала чинником збереження Російської імперії в її новій совєтській редакції. Сьогоднішні комуністи в Україні – явна п’ята колона Москви, комуністична ідеологія, в цьому плані, очевидно відходить на далекий задній план.
18:11
Сьогодні 24 лютого на майдані конституції о 13 годині відбувся захід «Флеш-Моб». Всі бажаючі могли задати питання до новообраного президента України Віктора Януковича. Організатором була громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив».
17:24
У бібліотеці Короленка триває виставка «Зламані долі», яка охвачує період 20-50 років 20 століття. Колективізація, українізація, розстріляне Відродження, голодомор, війна, - все це достатньо інформативно зображено на великих плакатах, які містять фотографії, карти тощо.
09:40
У літературному музеї 23 лютого відбувся захід «Народна лялька». Молоді мами вчилися виготовляти іграшки з тканин та вигадувати дитячі ігри для малюків до 5 років.
15:38
В Харківському обласному центрі народної творчості (біля станції метро Пушкінська) триває друга частина виставки картин, нашого земляка П. Вітренка, який, не маючи рук, малював портрети і пейзажі.
14:26
Творчий вечір харківської поетеси, композиторки і співачки Люцини Хворост відбувся 22 лютого в приміщенні літературного музею.
14:06
21-22 лютого були зафіксовані одиничні випадки підтоплення жилих будинків у Харківській області.