Харкiв

11:36
Вчора, 2 березня у книгарні «Є» відбувся літературний вечір культурно-мовного клубу «Апостроф». Зачитували вірші Т. Шевченка, Л. Костенко, В. Стуса, О. Забужко та інших українських поетів. Все це підтримує існування українського життя в Харкові у такі досить складні для України часи.
21:39
Не так уже й давно віце-прем‘єр колишнього уряду Віктора Януковича з гуманітарних питань Дмитро Табачник домовився з міністром освіти Росії Андрієм Фурсенком про створення спільної комісії істориків, яка "буде займатися вивченням найбільш актуальних проблем історії обох країн".
20:08
Як виняток, ми подаємо цей матеріал мовою оригіналу. Сподіваємося, що представники так званого російськомовного населення зважать на аргументацію відомого московського православного священика.
15:17
Сьогодні, 2 березня біля міської мерії відбулася громадська акція протесту проти знищення безпритульних тварин, зокрема, собак.
13:59
Вчора, 1 березня в Київському будинку культури відбувся вечір харківських поетів ім. Бориса Чічібабіна. Після кожного промовця, протягом 15 – 20хв. висловлювалася найжахливіша і найогидніша критика від ведучого Іллі Рісенберга та Олександра Охріменка.
13:53
Ціна «Дарницького» хліба виготовленного на Салтівському хлібозаводі сягала 4 гривні, зараз вона піднялася на 44 копійки. Хлібзавод «Кулінічі» підняв ціну батону. Такими є дані обласної інспекції з контролю за цінами.
11:03
Українські екологи заявляють, що талий сніг отруїв питну воду. Сніг, який прибирали з узбіч міських вулиць, дуже забруднений, і цьому ніхто не буде суперечити. То ж будьте готовими і плануйте свій сімейний бюджет на березень місяць з урахуванням витрат на питну воду.
09:11
Декілька днів тому в Харківському університеті ім. В.Н.Каразіна відбувся дев’ятий фестиваль поезії ім. Бориса Чічібабіна.
13:02
Вчора, 25 лютого відбулося судове засідання з питання визначення майбутнього господаря приміщення, що орендується в Фонду харківського держмайна комунальної власності та приватизації харківської міської ради, громадськими організаціями «Спадщина», «фонд ім. Гната Хоткевича», «Спілка Української Молоді».
09:38
У прес-центрі інформагентства "STATUS QUO" 25 лютого відбулася прес-конференція на тему «Хто може розраховувати на допомогу благодійної організації» за участі представників ініціативної групи «Волонтер» та громадського об’єднання «Харківські сузір'я», з питань фінансування і лікування критично хворих дітей.